Bundesliga, Μάιντς - Ντόρτμουντ 0-1: Σε απόσταση αναπνοής από την Μπάγερν - Δείτε το γκολ

Bundesliga, Μάιντς - Ντόρτμουντ 0-1: Σε απόσταση αναπνοής από την Μπάγερν - Δείτε το γκολ

Σε εξ αναβολής αγώνας της 25ης ημέρας της  Bundesliga η Ντόρτμουντ επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Μάιντς χάρη στο γκολ του Άξελ Βίτσελ και μείωσε την απόσταση από την πρώτη Μπάγερν Μονάχου στους τέσσερις βαθμούς

drt
H Mπάγερν Μονάχου «γκέλαρε» στην έδρα της Χόφενχαϊμ (1-1) και η Μπορούσια Ντόρτμουντ το «εκμεταλλεύτηκε», καθώς κέρδισε τη Μάιντς εκτός έδρας με 1-0 και μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι των δυο ομάδων για την 25η αγωνιστική της Bundesliga είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις της Μάιντς.


Το ματς είχε κακό ρυθμό και ελάχιστες ευκαιρία με τη «λευκή» ισοπαλία να φαντάζει αναπόφευκτη, όμως οι Βεστφαλοί κατάφεραν να «κλέψουν» το τρίποντο με... λυτρωτή τον Άξελ Βίτσελ.

Στο 87' ο Τζιοβάνι Ρέινα εκτέλεσε το φάουλ και ο Βέλγος χαφ με κεφαλιά σκόραρε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Η δεύτερη Ντόρτμουντ έφτασε τους 56 βαθμούς, ενώ η πρωτοπόρος Μπάγερν έχει 60 με τις δυο «μονομάχους» του τίτλου να έχουν παίξει από 26 παιχνίδια.


Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν ενδέχεται να κλιμακώσει την επίθεση και «οι επόμενες εβδομάδες θα είναι άσχημες», εκτιμούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Το Μπάκιγχαμ «έκλεισε» την υπόθεση κακοποίησης της Βιρτζίνια Τζιούφρε από τον πρίγκιπα Άντριου με 7 εκατ. στερλίνες

Ειδική άδεια ασθενείας λόγω κορωνοϊού: Ηλεκτρονική αίτηση στον e-ΕΦΚΑ για τη χορήγηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης