H ρεβάνς του Τσέλσι - Λιλ για το Champions League θα μεταδοθεί στην Ρωσία από το κανάλι του ομίλου Gazprom

H ρεβάνς του Τσέλσι - Λιλ για το Champions League θα μεταδοθεί στην Ρωσία από το κανάλι του ομίλου Gazprom

To παιχνίδι της Τετάρτης (16/3) ανάμεσα στην Λιλ και την Τσέλσι θα μεταδοθεί στη Ρωσία από το Match TV το οποίο δημιούργησε με διάταγμα ο Πούτιν - Οι Μπλε ζήτησαν να είναι κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας με την Μίλντσεσμπρο

chelsea_22
Την ευκαιρία να δουν ζωντανά από το Match TV τον αγώνα της Λιλ με την Τσέλσι (16/3, 22:00) για τους "16" του Champions League θα έχουν οι Ρώσοι.

Μπορεί η UEFA να έχει αποβάλει τις ρωσικές ομάδες, η Premier League να μην μεταδίδεται στην Ρωσία αλλά οι κάτοικοι της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά τον αγώνα της Λιλ με την Τσέλσι.

Το παιχνίδι είναι για την φάση των "16" του Champions League και θα διεξαχθεί την Τετάρτη (16/3, 22:00) στη Γαλλία. Όπως γράφει η Daily Mail το παιχνίδι θα μεταδοθεί κανονικά στη Ρωσία από το κρατικό Match TV.


Κλείσιμο

Είναι κανάλι που ανήκει στην Gazprom και δημιουργήθηκε με διάταγμα του Πούτιν. Το κανάλι κέρδισε στον διαγωνισμό την Rambler Media που έχει τα δικαιώματα της Premier League και έχει συμβόλαιο για την μετάδοση του Champions League από το 2021 έως το 2024.

Το νεοσύστατο κανάλι Match TV κέρδισε τη Rambler Media, που κατέχει τα δικαιώματα της Premier League, και κέρδισε ένα τριετές συμβόλαιο για τη μετάδοση του Champions League μεταξύ 2021 και 2024, λίγα μόλις χρόνια μετά τη δημιουργία του τηλεοπτικού δικτύου με εντολή του Πούτιν.

Την ίδια ώρα η Τσέλσι ζήτησε από την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας της με την Μίντλεσμπρο. Ο προημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας έχει προγραμματιστεί για τις 19/3 στην έδρα της Μίντλεσμπρο και η Τσέλσι ζητά να μην υπάρχουν θεατές αφού δεν μπορεί να διαθέσει εισιτήρια στον κόσμο της.

Φυσικά κάτι τέτοιο είναι απίθανο να γίνει αποδεκτό από την ομοσπονδία.



Ειδήσεις σήμερα:

Βαρβιτσιώτης: Καμιά ανοχή σε αυταρχικούς ηγέτες που θέλουν να επαναχαράξουν τα σύνορα

Φωτιά σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στη Λάρνακα

«Είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι για συμφωνία με τη Ρωσία» λέει το Κίεβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης