Ο Φέλιξ Μάγκατ ανέλαβε να σώσει από την υποβιβασμό την Χέρτα

Ο Φέλιξ Μάγκατ ανέλαβε να σώσει από την υποβιβασμό την Χέρτα

Ο πολύπειρος και τρεις φορές πρωταθλητής Γερμανίας, Φέλιξ Μάγκατ συμφώνησε με τη Χέρτα ως το τέλος της σεζόν και αναλαμβάνει την τεχνική της ηγεσία με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού - Επιστροφή σε γερμανικό πάγκο για πρώτη φορά μετά το 2012

magar
Μόνο με ένα «σοκ» ήταν ικανή η Χέρτα να ξυπνήσει από τον λήθαργο της φετινής σεζόν. Κι αυτό ίσως το πετύχει με την πρόσληψη του Φέλιξ Μάγκατ.

Η διοίκηση των πρωτευουσιάνων κατάφερε να επαναπατρίσει τον πολύπειρο Γερμανό τεχνικό μετά από μια δεκαετία, ανακοινώνοντας την πρόσληψή του ως το τέλος της σεζόν ως αντικαταστάτη του Ταϊφούν Κορκούτ. 



Κλείσιμο
Ο 68χρονος τεχνικός, δύο φορές πρωταθλητής Γερμανίας με τη Μπάγερν και μία με τη Βόλφσμπουργκ τη δεκαετία του 2000, καλείται να αλλάξει τον ρου της φετινής Χέρτα, στην πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής από το 2017 και την περιπέτειά του στην κινεζική Σανγκντόνκ!

Η ομάδα της πρωτεύουσας και των εκατοντάδων εκατομμυρίων του μεγαλοεπιχειρηματία, Λαρς Βίντχορστ, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Bundesliga και δεν έχει ακόμα σημειώσει νίκη στο 2022 (2-7-0 με γκολ 6-25), απολογισμός που οδήγησε αναπόφευκτα σε δεύτερη αλλαγή προπονητή, μετά τη διαδοχή του Παλ Ντάρνται από τον Ταϊφούν Κορκούτ τον περασμένο Νοέμβριο.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Οι ειδήσεις σήμερα

Κουρδιστάν: Δώδεκα πύραυλοι έπεσαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ

Πόλεμος στην Ουκρανία - «Σφίγγει» η ρωσική λαβίδα στο Κίεβο, «σφυροκόπημα» στη Μαριούπολη - Ζελένσκι: Αν θέλετε την πρωτεύουσά μας, θα πρέπει να την ισοπεδώσετε

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γεύμα με τον Ερντογάν στον Βόσπορο με μήνυμα να πέσουν οι τόνοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης