Premier League: Ανακοίνωσε το τέλος του Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι
Με ανακοίνωσή της η Premier League, επισημοποίησε το τέλος του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι, μετά από τις κυρώσεις από την κυβέρνηση για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία
Τα περιουσιακά στοιχεία της Τσέλσι έχουν «παγώσει» αυτή τη στιγμή και ο σύλλογος βρίσκεται ένα βήμα πριν το γκρεμό. Οι Λονδρέζοι δεν μπορούν πλέον να έχει έσοδα από εισιτήρια, η μπουτίκ έκλεισε, μεταγραφές είναι αδύνατον να γίνουν, πωλήσεις απαγορεύονται και οι ανανεώσεις συνεργασίας... μπαίνουν στο ψυγείο.
Ωστόσο, με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/03), η Premier League επισημοποίησε τον αποκλεισμό του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι, μετά από τις κυρώσεις από την κυβέρνηση για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
«Μετά την επιβολή κυρώσεων από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το συμβούλιο της Premier League απέκλεισε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ως Διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Λέσχης Τσέλσι.
Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν επηρεάζει την ικανότητα του συλλόγου να προπονείται και να παίζει τα παιχνίδια του, όπως ορίζεται στους όρους άδειας που εκδόθηκε από την κυβέρνηση, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2022», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.