O Τούχελ για την επόμενη ημέρα στην Τσέλσι: «Όσο έχουμε φανέλες και λεωφορείο να πηγαίνουμε στα παιχνίδια θα είμαστε εκεί»

O Τούχελ για την επόμενη ημέρα στην Τσέλσι: «Όσο έχουμε φανέλες και λεωφορείο να πηγαίνουμε στα παιχνίδια θα είμαστε εκεί»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, μίλησε για την επόμενη ημέρα στους Μπλε μετά από τις κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα

25335167
Στην δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Τσέλσι μετά από το "πάγωμα" των περιουσιακών στοιχείων του Ρομάν Αμπράμοβιτς και τους περιορισμούς που επέβαλε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου στην ομάδα, μίλησε ο Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός τεχνικός θα πρέπει να κρατήσει τους παίκτες του μακριά απ' όλα αυτά και να συνεχίσουν να δουλεύουν για την πρόοδο της ομάδας.

Ο Τούχελ απάντησε σε όσους μίλησαν για μεταφορά της ομάδας με το λεωφορείο της για τον αγώνα με την Νόριτς και σημείωσε ότι όσο έχουν λεωφορείο και φανέλες θα παίζουν.

«Όσο έχουμε αρκετές φανέλες και λεωφορείο να πηγαίνουμε στα παιχνίδια θα είμαστε εκεί και θα παλεύουμε σκληρά. Πηγαίνουμε μέρα με την μέρα. Δεν βλέπαμε τι ερχόταν χθες, δεν ξέρουμε τι έρχεται στο μέλλον», είπε στο BBC.

Κλείσιμο
Στην ίδια συνέντευξη του σημείωσε: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Πάμε ημέρα με την ημέρα. Οι συνομιλίες συνεχίζονται αλλά δεν πρέπει να μας επηρεάσουν. Είμαστε η Τσέλσι και θα υπάρξουν λύσεις. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Είμαι χαρούμενος που είμαι προπονητής μιας μεγάλης ομάδας».


Ειδήσεις σήμερα:

Στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας οι απαντήσεις για το θρίλερ της Πάτρας - «Δεν υπάρχει κανένα σύνδρομο», λένε οι γιατροί

Η άνεργη με εισόδημα 250.000 ευρώ και άλλες ιστορίες βορείων προαστίων

Κλιμακώνεται η ρωσική εισβολή μετά το αδιέξοδο της Αττάλειας - Tα διλήμματα για Πούτιν και Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης