Μεγάλη Βρετανία: «Πράσινο φως» για την πώληση της Τσέλσι με όρο να μην βγάλει κέρδος ο Αμπράμοβιτς

Μεγάλη Βρετανία: «Πράσινο φως» για την πώληση της Τσέλσι με όρο να μην βγάλει κέρδος ο Αμπράμοβιτς

Η βρετανική κυβέρνηση επιτρέπει να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τους «μνηστήρες» του λονδρέζικου συλλόγου, αρκεί να μην μπουν χρήματα στην τσέπη του Ρώσου μεγιστάνα

roman_main_again_2
Παρά τις βαρύτατες κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, η βρετανική κυβέρνηση έδωσε το βράδυ της Παρασκευής το «πράσινο φως» στην αμερικανική τράπεζα «Raine», ώστε να προχωρήσει η πώληση της λονδρέζικης ομάδας.

Πλέον, οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από το σημείο που είχαν σταματήσει, όταν επιβλήθηκαν οι κυρώσεις προς τον Ρώσο μεγιστάνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, το οποίο επισημαίνει πως μέσα στις επόμενες τέσσερις έως εβδομάδες θα υπάρξει οριστική συμφωνία πώλησης, με έναν από τους -πολλούς- επιχειρηματίες που έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για την αγορά των «μπλε».

Η πώληση της Τσέλσι θα προχωρήσει, αν ο Αμπράμοβιτς αποδείξει ότι δεν θα βγάλει κέρδος από τη μεταβίβασή της, κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί κι ο ίδιος προ ημερών, λέγοντας πως δεν θα ζητήσει πίσω τα δάνεια που έχει δώσει στην ομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Στα 21.260 τα νέα κρούσματα - 49 νεκροί και 361 οι διασωληνωμένοι

«Είχαν παγιδεύσει το αυτοκίνητό μου με GPS, ήταν ντυμένοι αστυνομικοί και μου πέρασαν χειροπέδες», λέει ο Κυπαρίσσης για την απαγωγή του

«H Μαριούπολη δεν υπάρχει πια, θυμίζει Χαλέπι», λέει ο αντιδήμαρχος της πόλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης