Πέρασε στα προημιτελικά στην Ντόχα η Σάκκαρη

Πέρασε στα προημιτελικά στην Ντόχα η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε με 6-4, 7-5 την Τζέσικα Πεγκούλα και θα παίξει την Πέμπτη (24/2) στους "8" του Qatar Open με την Κόκο Γκάουφ - Στις 14:30 την Πέμπτη ο αγώνας

sakkari_ag
Στον προημιτελικό του Qatar Open προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε με 6-4,7-5 την Τζέσικα Πεγκούλα στους "16" και θα συναντήσει την Πέμπτη (24/2), στις 14:30, την επίσης Αμερικανίδα Κόκο Γκάουφ στον αγώνα που θα δώσει ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά! 

H Μαρία Σάκκαρη πήρε ρεβάνς για τον αποκλεισμό της από την Πεγκούλα στον 4ο γύρο στο Australian Open αλλά θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην νεαρή Γκάουφ η οποία έβγαλε νοκ άουτ με 6-2,6-3 το Νο5 κόσμου την Πάουλα Μπαντόσα. 

Κλείσιμο


H Μαρία Σάκκαρη είχε 27 winners και 35 αβίαστα και η Τζέσικα Πεγκούλα είχε μόλις 7 winners και 34 αβίαστα.




Ο αγώνας

Η Μαρία Σάκκαρη είχε 4 μπρέικ πόιντ με το "καλημέρα" αλλά η Τζέσικα Πεγκούλα τα έσβησε για το 1-0. Η Ελληνίδα έσβησε με την σειρά της μπρέικ πόιντ αλλά με την 2η ευκαιρία της η Αμερικανίδα φτάνει με μπρέικ στο 2-0!

θα πάρει το μπρέικ πίσω η Σάκκαρη και μειώνει σε 2-1 αλλά η Πεγκούλα με το σερβίς της πάει στο 3-2. Η Πεγκούλα σβήνει μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη για το 4-3 αλλά η Μαρία με μπρέικ πάει στο 5-4.



Με το σερβίς της κλείνει το σετ στο 6-4.

Η Αμερικανίδα είχε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ του 2ου σετ αλλά η Ελληνίδα το σβήνει!Είχε και νέο μπρέικ πόιντ η Πεγκούλα τα καταφέρνει. Μπρέικ και 2-0.

Η Σάκκαρη πήρε πίσω το μπρέικ (2-1) και ισοφαρίζει σε 2-2. Η Αμερικανίδα φτάνει στο 4-3 και η Ελληνίδα ισοφαρίζει σε 4-4. H Σάκκαρη με μπρέικ αποκτά προβάδισμα με 6-5 και με το σερβίς θα κλείσει στο 7-5! 


Ειδήσεις σήμερα:

Σεργκέι Ναρίσκιν: Ποιος είναι ο Ρώσος αξιωματούχος που... ψέλλιζε μπροστά στον Πούτιν

ΑΣΕΠ: Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν στον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ

Η Ουκρανία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν άμεσα τη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης