Το τελευταίο «αντίο» στον θρυλικό Βασίλη Μποτίνο

Το τελευταίο «αντίο» στον θρυλικό Βασίλη Μποτίνο

Πλήθος κόσμου συνόδευσε το πρωί του Σαββάτου (19/2) τον Βασίλη Μποτίνο στην τελευταία του κατοικία στον Α' νεκροταφείο Αθηνών - Στεφάνι από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη

2802229
Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Μποτίνο ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών είπε η οικογένεια του Ολυμπιακού. 

Η κηδεία του έγινε στο Α' νεκροταφείο Αθηνών και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία πλήθος κόσμου και φυσικά μέλη της αγαπημένης του ομάδας. 

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Τάκης Αγραφιώτης, ο Δ’ Αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Νίκος Γαβαλάς. Στεφάνια κατέθεσαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού μεταξύ άλλων ενώ το «παρών» έδωσε και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Πολυκανδριώτης.

Για λογαριασμό των βετεράνων του Ολυμπιακού, παρευρέθηκαν οι Φρονιμίδης, Γκαϊτατζής, Βασιλείου, Γιούτσος, Σιώκος, Λεμονής, Κασδοβασίλης, Μπονόβας, Κελεσίδης, Κουρκουβέλας, Σταυρόπουλος, Σ. Παπάζογλου, Καλτσάς, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Κοττάκης, Λεβαντής, Γλύκας, Παναούσης, Πασάς.


Ειδήσεις σήμερα

Ουκρανική κρίση: Κρεσέντο παραβιάσεων της εκεχειρίας Ουκρανίας-Ρωσίας με πάνω από 650 εκρήξεις

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ, αναζητούνται απαντήσεις στο «Σύνδρομο Μινχάουζεν»

Τα ραντεβού Μητσοτάκη-Αμερικανών στο Μόναχο, «πρόβα» για τον Λευκό Οίκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης