Ζούρος: «Δεν υπολογίζουμε σε Γκραντ και Γκίκα»

Ζούρος: «Δεν υπολογίζουμε σε Γκραντ και Γκίκα»

Ο Ηλίας Ζούρος και ο Δημήτρης Αγραβάνης εκπροσώπησαν τον Προμηθέα στην Συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ

5514550
Ο Προμηθέας θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας (18/02, 17:00) και ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Ζούρος, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου επισημαίνοντας την σημαντικότητα του Final 4, ενώ αναφέρθηκε στις απουσίες που κλονίζουν την ομάδα του.

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω εκ μέρους της ομάδας μου πόσο χαρούμενοι είμαστε που βρισκόμαστε στο πρώτο Final 4 μετά από πολλά χρόνια. Ο Προμηθέας τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται σε τελικές φάσεις. Η ομάδα δείχνει έτσι πως έχει συνέχεια και παλεύει για το καλύτερο τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Έχουμε έναν αόρατο αντίπαλο και αυτός είναι ο κορωνοϊός. Συγχαρητήρια γιατί είναι μία ευκαιρία καθώς όλες οι χώρες έχουν Final 4 και πρέπει να μπούμε σε αυτόν τον ρυθμό. Η καλύτερη ομάδα ας κερδίσει, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τις απουσίες: «Έχουμε δύο παίκτες που δεν θα μετέχουν στο ρόστερ μας και άλλους 2 που δεν έχουν γυρίσει από τον κορονοϊό. Ο Γκραντ και ο Γκίκας δεν υπολογίζονται, ενώ και το 5ο μέλος που βρέθηκε θετικό δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει».

Για το Κύπελλο και την διεκδίκησή του: Ξεχωριστό το Κύπελλο γιατί είναι ένα παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα υπάρχει μία σειρά από playoffs, τακτική και ό,τι άλλο μπορεί να σώσει ένα κακό παιχνίδι. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, όσο είναι και η Ευρώπη. Πάντα πρέπει να προσπαθούμε να είμαστε καλοί και να φτάνουμε μέχρι το τέλος γιατί θα δείξουμε ως ελληνικές ομάδες ότι είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε τίτλος όμως είναι σημαντικός».

Ο Δημήτρης Αγραβάνης θέλησε να εκφράσει τον ενθουσιασμό για την συμμετοχή στον θεσμό: «Και εγώ με την σειρά μου να τονίσω το πόσο χαρούμενοι είμαστε που συμμετέχουμε σε ένα ακόμη Final 4, μία γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ με τόσο δυνατές ομάδες.

Καταφέρνουμε πολλοί από εμάς να είμαστε υγιείς και να παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και να παίξουμε και για αυτούς που δεν μπόρεσαν να είναι εδώ μαζί μας».



Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη στον ηθοποιό Λάμπρο Φιλίππου για βιασμό κατ' εξακολούθηση - Τον καταγγέλλουν 4 γυναίκες

«Κλαίει, δεν μιλάει, τρέμει μην το μάθουν τα παιδιά της» η ηλικιωμένη που συνελήφθη για κλοπή €40 από σούπερ μάρκετ

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως συνεχίζει την απόσυρση στρατευμάτων από τα σύνορα με την Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης