Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Δανία χωρίς Κούρτιτς, Μουργκ, αλλά με Ελ Καντουρί, Τσόλακ

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Δανία χωρίς Κούρτιτς, Μουργκ, αλλά με Ελ Καντουρί, Τσόλακ

Με 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για τη Δανία ενόψει της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στη Μίντιλαντ για τη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Europa Conference League

PAOK_rieka
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λίγο πολύ είχε προϊδεάσει από το μεσημέρι της Τετάρτης (16/2) στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι εκτός αποστολής και ποιοι θα μπουν στο αεροπλάνο για το ταξίδι στη Δανία.

Η έκπληξη ήρθε με την παρουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί στην αποστολή του ΠΑΟΚ, με τον Μαροκινό μέσο να συμπεριλαμβάνεται στους 24 ποδοσφαιριστές που αναχωρούν σε λίγη ώρα με τελικό προορισμό το Χέρνινγκ.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής προσέγγισης του αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Τόμας Μουργκ τέθηκε εκτός μάχης εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί, ενώ δεν υπολογίζεται κι ο τιμωρημένος Γιάννης Μιχαηλίδης.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Μίντιλαντ έμεινε, επίσης, ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να πάρει μαζί του και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές (Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Γιαξής, Γκορντεζιάνι) για παν ενδεχόμενο και… κορονοϊού.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Δανία είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσιας, Γκορντεζιάνι.


Ειδήσεις σήμερα:

«Ναι» των ειδικών στην όρθια διασκέδαση, την αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα στο 50% και τις σχολικές εκδρομές

Ρωσικές δυνάμεις κινούνται αλλά δεν απομακρύνονται από τα σύνορα με την Ουκρανία, λέει ο Μπλίνκεν

To 40% των ατόμων που δέχονται ηθική παρενόχληση στη δουλειά παθαίνουν κατάθλιψη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης