Europa Conference League: Η δανέζικη Μίντιλαντ αντίπαλος του ΠΑΟΚ!

Europa Conference League: Η δανέζικη Μίντιλαντ αντίπαλος του ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος στάθηκε τυχερός στην κλήρωση για τα play offs του Europa Conference League καθώς απέφυγε τα μεγαθήρια που υπήρχαν - Η Μίντιλαντ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο ανίκητος αντίπαλος

PAOK_rieka
Ο ΠΑΟΚ έχοντας και μία παράδοση πολύ δύσκολων κληρώσεων ήταν απόλυτα προετοιμασμένος για άσχημα μαντάτα από την Νιόν όσον αφορά τον αντίπαλο του στα play offs του Europa Conference League.

Έχοντας ως πιθανούς αντιπάλους ομάδες όπως  η Αϊντχόφεν, η Λέστερ, η Φενέρμπαχτσε, η Σέλτικ, η Μαρσέιγ (μαζί με τις Σπάρτα Πράγας,   Ραπίντ Βιέννης και Μίντιλαντ) οι ασπρόμαυροι έκαναν «πλάκα» λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία στέλνοντας μηνύματα στην Αίντχόφεν («είστε έτοιμοι;») καθώς έχουν παίξει άλλες τρεις φορές ωστόσο αυτή τη φορά η τύχη τους χαμογέλασε...

Ο Δικέφαλος στα μέσα Φεβρουαρίου θα ταξιδέψει στη Δανία (ο επαναληπτικός στην Τούμπα_ για να αντιμετωπίσει την Μίντιλαντ και σίγουρα οι Δανοί δεν είναι η ομάδα που τρομάζει. Ωστόσο όπως έχει φανεί ξεκάθαρα τις τελευταίες εβδομάδες το πρόβλημα δεν είναι τόσο ο αντίπαλος, όσο ο ίδιος ο ΠΑΟΚ που σίγουρα χρειάζεται πολλά πράγματα για να προχωρήσει στους 16 της διοργάνωσης.

Το πρώτα παιχνίδια των play-offs του Europa Conference League είναι προγραμματισμένα για τις 17 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί μια βδομάδα μετά, στις 24 του ίδιου μήνα.

Κλείσιμο
Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν:
Μαρσέιγ-Καραμπάγκ
Αϊντχόφεν-Μακάμπι Τελ Αβίβ
Φενέρμπαχτσε-Σπάρτα Πράγας
Μίντιλαντ-ΠΑΟΚ
Λέστερ-Ράντερς
Σέλτικ-Μπόντο Γκλιμτ
Σπάρτα Πράγας-Παρτίζαν
Τότεναμ ή Φίτεσε-Ραπίντ Βιέννης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης