Θεόφιλος Μητρούδης: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Άρη - «Έκλεισε» τον Γιαννάκη, έδιωξε τον Γκάλη, σήκωσε κούπα στην Ευρώπη, έκανε φυλακή

Θεόφιλος Μητρούδης: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Άρη - «Έκλεισε» τον Γιαννάκη, έδιωξε τον Γκάλη, σήκωσε κούπα στην Ευρώπη, έκανε φυλακή

Ο Θεόφιλος Μητρούδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών, προδομένος από την καρδιά του

mitroudis2main
.Η αθλητική οικογένεια θρηνεί την απώλεια του Θεόφιλου Μητρούδη ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 69 ετών.

Στα τελευταία χρόνια, ο παλιός πρόεδρος του Άρη αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία του πνοή προδομένος από την καρδιά του. Ο Θεόφιλος Μητρούδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1953 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε.

Σπούδασε στην Αθήνα, στην ΑΣΟΕΕ, από το 1970 έως το 1974. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε κατ' αρχήν στη Βόρεια Ελλάδα, και κυρίως με τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, για να ακολουθήσει η δραστηριοποίησή του στον τομέα του real estate.

Παράλληλα με την επαγγελματική δραστηριότητά του, ανήκε στην ομάδα παραγόντων του Άρη που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία της αυτοκρατορίας στη δεκαετία του ’80, με κυριότερο επίτευγμά του τη μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ακολούθησε η ανάληψη ηγετικών καθηκόντων στην ομάδα μπάσκετ όπου συνδέθηκε άμεσα με τη φυγή του Νίκου Γκάλη από τον σύλλογο για να έρθει η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου του συλλόγου, το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1993. Μάλιστα, τα έντονα χρόνια που έζησε στον Άρη τον οδήγησαν στην έκδοση βιβλίου (σ. σ. «Η Αυτοκρατορία: Η άνοδος και η πτώση πίσω από την πίσω πλευρά του φεγγαριού») μέσα από το οποίο παρουσίασε τα γεγονότα μέσα από τη δική του ματιά.

Στο ίδιο βιβλίο εξιστόρησε και την εμπειρία του στη φυλακή, στην οποία πέρασε κάποιους μήνες της ζωής του, ως συνέπεια των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε. Στα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Συλλυπητήρια από ΚΑΕ και ΑΣ Άρη

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Θεόφιλου Μητρούδη εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Θεόφιλου Μητρούδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Ο Θεόφιλος Μητρούδης ήταν πρόεδρος του ΤΑΚ ΑΡΗΣ το 1993 και υπό την προεδρία του η ομάδα μας κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων στο Τορίνο. Πριν αναλάβει τον προεδρικό θώκο, ο εκλιπών είχε παραγοντική προσφορά στη δεκαετία του ’80, κατά τη δημιουργία της Αυτοκρατορίας του ΑΡΗ. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο ΑΣ Άρης καθώς αναφέρει στην ανακοίνωσή του. «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Θεόφιλου Μητρούδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (11/02), στα 69 χρόνια του. Ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος του ΤΑΚ ΑΡΗΣ το 1993, τη σεζόν κατά την οποία ο ΑΡΗΣ κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του, στην Προύσα, ενώ είχε έντονη παραγοντική δράση και προσφορά και στη δεκαετία του ’80. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».


Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πολλά τα ερωτήματα για τα τρία αδέρφια στην Πάτρα - «Καταρρέουν σε λίγα λεπτά και πεθαίνουν χωρίς εξήγηση»

Πούτιν-Μακρόν: Κι όμως υπήρχε λόγος που κάθισαν 4 μέτρα μακριά

Η Adele μεθυσμένη έκανε pole dancing και πέταξε το σακάκι της σε γκέι κλαμπ του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης