Η Τότεναμ ετοιμάζεται να καταθέσει εξωπραγματική πρόταση για να φιλοξενήσει το Super Bowl στο Λονδίνο

Η Τότεναμ ετοιμάζεται να καταθέσει εξωπραγματική πρόταση για να φιλοξενήσει το Super Bowl στο Λονδίνο

Η Τότεναμ ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση με τρομερό ρίσκο, στην προσπάθεια της να βρει νέες πηγές εσόδων, καθώς θέλει να φιλοξενήσει το πρώτο Super Bowl εκτός ΗΠΑ

NewTottenham_Stadium
Έχει το πιο σύγχρονο και κατά πολλούς το καλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη, στο οποίο δυστυχώς για τους πολυάριθμους οπαδούς της δεν έχει γευτεί τη χαρά ενός τίτλου...

Για τη διοίκηση της Τότεναμ η κατασκευή του νέου γηπέδου ήταν ένα πολύ μεγάλο στοίχημα, το οποίο φάνηκε να κερδίζει μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο κορωνοϊός.

Οι περιορισμοί στην παρουσία θεατών κι όλα τα άλλα προβλήματα που έφερε η πανδημία έχουν προκαλέσει αιμοραγία στα ταμεία όλων των ομάδων με την Τότεναμ να προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου... Εντός έδωσε τα κλειδιά στον Κόντε και εκτός προσπαθεί να μειώσει τη χασούρα της με τις φήμες από την Αγγλία και τις ΗΠΑ να κάνουν λόγο για μια απίθανη πρόταση που ετοιμάζεται να καταθέσει.

Συγκεκριμένα από τα τέλη του 2018 η Τότεναμ φιλοξενεί τουλάχιστον έναν αγώνα του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με την συγκεκριμένη συμφωνία να είναι ιδιαίτερα επικερδής, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας Ντάνιελ Λίβι σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ έτοιμάζεται για μία κίνηση που εμπεριέχει τεράστιο οικονομικό ρίσκο, αλλά αν πετύχει μπορεί να αλλάξει το στάτους του συλλόγου.

Κλείσιμο
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ (μέσω της ENIC) θέλει να φέρει στο Βόρειο Λονδίνο το... πετράδι του αμερικανικού αθλητισμού, το περίφημο Super Bowl (ο τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου) κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, όπου σχεδόν κάθε χρόνο καταρρίπτονται διάφορα ρεκόρ που έχουν να κάνουν με τα... χρήματα, δεν έχει διεξαχθεί ποτέ εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και πρέπει να αναφέρουμε ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί οι πόλεις που θα τον φιλόξενήσουν μέχρι το 2025.

Ο Λίβι όμως είναι αποφασισμένος να φέρει το Super Bowl στο Λονδίνο και γι' αυτό ετοιμάζεται να προσφέρει στη Λίγκα (NFL) και κατ' επέκταση στις ομάδες το απίστευτο ποσό του 1 δισεκατομμυρίου λιρών.

Ένα ποσό εξωπραγματικό, το οποίο προφανώς ελπίζει ότι θα υπερκαλυφθεί από διάφορες χορηγίες, αρκεί να βρει μια λύση για την ώρα διεξαγωγής του!

Η διαφορά της ώρας με τις ΗΠΑ είναι το μεγαλύτερο αγκάθι που καλείται να ξεπεράσει καθώς η prime time zone στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι... ξημερώματα στην Ευρώπη, αλλά με νέο γήπεδο της Τότεναμ να περιγράφεται με την αποπεράτωση της κατασκευής του ως «...το πρώτο ειδικά κατασκευασμένο γήπεδο NFL εκτός των ΗΠΑ», ο Λίβι είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.

Αυτοί πάντως που δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, είναι οι οπαδοί της Τότεναμ οι οποίοι θα ήθελαν ένα μεγάλο μέρος από το συγκεκριμένο ποσό να πήγαινε στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τους και όχι για έναν αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου.


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 19.154 τα νέα κρούσματα, άλλοι 93 θάνατοι, 516 διασωληνωμένοι

Άνετη πρόκριση στους «8» στο Ρότερνταμ για τον Τσιτσιπά-Δείτε βίντεο

«Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν, φοβάμαι, θα τα πω όλα στον ανακριτή» είπε ο 20χρονος πριν παραδοθεί στην Κορυτσά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης