Δολοφονία Άλκη: «Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν, φοβάμαι, θα τα πω όλα στον ανακριτή» είπε ο 20χρονος πριν παραδοθεί

Δολοφονία Άλκη: «Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν, φοβάμαι, θα τα πω όλα στον ανακριτή» είπε ο 20χρονος πριν παραδοθεί

Ο 20χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη, έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου -  Συναινεί στην έκδοσή του στην Ελλάδα και λέει πως θέλει να αντιμετωπίσει την υπόθεση και να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή

fygas-magio-thessaloniki-arthro
Τον φόβο του για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, εξέφρασε, λίγο πριν παραδοθεί στις αλβανικές αρχές ο 20χρονος που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη. Παράλληλα, έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου, λέγοντας πως έχει μετανιώσει.

O 20χρονος που σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα ονομάζεται Roxhers Demirazi αλλά στα social media εμφανίζεται ως «Geri Outlaw» είπε πως έμαθε από τις ειδήσεις ότι έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Για την απόφασή του να διαφύγει στην Αλβανία, είπε: «Είδα στις ειδήσεις το συμβάν και φοβήθηκα... Ήταν να φύγουν ο πατέρας μου με τη γιαγιά μου. Τους είπα να πάω κι εγώ μαζί τους. Φοβήθηκα... δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση και ούτε το ήθελα... Φοβήθηκα απλώς... Δεν με βοήθησε κανείς να διαφύγω, το πήρα από φαση μόνος μου».


«Ζω μια μεγάλη περιπέτεια για τη ζωή μου και φοβάμαι πολύ. Όχι για εμένα. Όλα τα άλλα θα τα πω στον ανακριτή», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chsfbt6dn09d-st)


Για τον ρόλο του στην επίθεση και αν μαχαίρωσε τον Άλκη, είπε: «Θα το πω στον ανακριτή. Θα παραδοθώ στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσω την υπόθεση και να δώσω εξηγήσεις στον ανακριτή», ενώ απευθύνθηκε και στους γονείς του Άλκη: «Ειλικρινά μέσα από τα βάθη της ψυχής μου λυπάμαι για όλα, για ό,τι έγινε και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού. Εχω μετανιώσει. Δεν θα πήγαινα στο γήπεδο ξανά, η οπαδική βία έχει φτάσει στα άκρα».

Τελός, ζήτησε από τη δική του οικογένεια «να σταθούν δυνατοί». «Τους έχω φέρει σε δύσκολη θέση. Ούτε εγώ ούτε εκείνοι θέλαμε να βρεθώ σε αυτή τη θέση» τόνισε. 

Συναινεί στην έκδοσή του στην Ελλάδα

«Πήγε και παραδόθηκε μόνος του. Έχει συναίσθηση της κατάστασης και συναινεί στην έκδοσή του». Με αυτά τα λόγια ο κ. Παρασκευάς Σπυράτος, δικηγόρος του 20χρονου Αλβανού που στη μια το μεσημέρι παραδόθηκε στο ΑΤ Κορυτσας, καθώς ειναι ένας απο τους 11 που εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, δίνει το στίγμα των προθέσεων του εντολέως του.

dikigoros3
Μιλώντας στο protothema.gr, o κ. Σπυράτος αναφέρει πως ο καταζητούμενος ειχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της γιαγιάς του, ενώ επισημαίνει πως «Είχε ωριμάσει στο μυαλό του το βάρος της υπόθεσης. Εχει συναίσθηση των πραγμάτων. Και γνωρίζει που έρχεται. Και θα συναινέσει στην έκδοση του. Μιλάει για επουσιώδη συμμετοχή. Επέβαινε στο λευκό Citroen πίσω απο τον συνοδηγό. Ειναι διαδικαστικο το θέμα της έκδοσης πλέον».

Αξίζει να επισημανθεί, οτι ο 20χρονος μαζι με τον πατέρα και τη γιαγιά του έφυγε τα μεσάνυχτα της Τρίτης και μέσω Κρυσταλόπηγής κρύφτηκε στην Κορυτσά. Χθες εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και στη μια το μεσημέρι παραδόθηκε στις αρχές.

Κλείσιμο
alvanos_1


Παραδόθηκε νωρίτερα στο ΑΤ Κορυτσάς

Λίγες ώρες μετά την προαναγγελία του δικηγόρου του ότι θα παραδοθεί, ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού ως μέλος της ομάδας των 11 χούλιγκαν που σκότωσαν εν ψυχρώ τον 19χρονο φοιτητή, πληροφορίες λένε ότι παραδόθηκε, συνοδεία του πατέρα του που στη συνέχεια αποχώρησε, στην Κορυτσά και βρίσκεται στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας. 

Την εξέλιξη αυτή, επιβεβαίωσε ο συνήγορος του 20χρονου Παρασκευάς Σπυράτος, λέγοντας πως «εδώ και περίπου μια ώρα ο εντολέας μου έχει παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα Κορυτσάς και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία της εκδόσεώς του ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να αξιολογηθεί δικαστικά. Έχει ενημερωθεί ο προϊστάμενος εγκημάτων κατά ζωής κύριος Μαρωνίτης για να πράξει τα δέοντα και να υπάρξει συνεργασία με τις αλβανικές δικαστικές αρχές, ώστε να επισπεύσουμε την επιστροφή του στην Ελλάδα».  

Δικηγόρος 20χρονου Αλβανού



Ειδήσεις σήμερα:

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρίγκιπας Κάρολος

Συνελήφθη ο Αλβανός φυγάς που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη

Άρση μέτρων: Βήμα – βήμα η επιστροφή στην κανονικότητα – Τι συμβαίνει σε άλλες χώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης