Τομ Μπρέιντι: «Χρυσάφι στα πόδια» του από τους τηλεοπτικούς σταθμούς των ΗΠΑ

Τομ Μπρέιντι: «Χρυσάφι στα πόδια» του από τους τηλεοπτικούς σταθμούς των ΗΠΑ

Έπειτα από 22 χρόνια εκπληκτικής καριέρας στο NFL, ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, αλλά ο πλέον πετυχημένος αθλητής στην ιστορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου ετοιμάζεται για μια νέα και ιδιαίτερα κερδοφόρα καριέρα εκτός γηπέδων

tom-brady-0
Το ονειρικό φινάλε που φαντάζονταν δεν ήρθε ποτέ καθώς οι Τάμπα Μπέι Μπακανίρς ηττήθηκαν στα πλέι οφ της φετινής σεζόν από τους Λος Άντζελες Ραμς και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα ακόμη δαχτυλίδι στον τελικό του Super Bowl...

Στα 44 του χρόνια κι έχοντας κατακτήσει 7 φορές το τίτλο (και στις 5 εξ αυτών να αναδειχθεί MVP) την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου ο Μπρέιντι ενημέρωσε για την οριστική του απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.



Μία απόφαση που μπορεί να προκάλεσε θλίψη στους θαυμαστές του, αλλά δεν αποτέλεσε έκπληξη καθώς η σχετική φημολογία υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό.

Από τη στιγμή που ο Μπρέιντι αποφάσισε να βγάλει τη στολή του αθλητή, το ερώτημα που κυριαρχεί αφορά το επόμενο βήμα στην καριέρα του, η οποία όπως όλα δείχνουν θα τον βρει στον χώρο των media.

Κλείσιμο
Ο παλαίμαχος πλέον κουόρτερμπακ είναι ένα από τα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα του αμερικανικού ποδοσφαίρου κι οι καραμπόλες που υπάρχουν στα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα φαίνεται ότι του ανοίγουν το δρόμο για τη μετάβαση στον κόσμο της τηλεόρασης με ένα ασύλληπτο συμβόλαιο.

Αυτή τη στιγμή ο καλύτερα αμειβόμενος τηλεσχολιαστής αγώνων του NFL είναι ο Τόνι Ρόμο του CBS Sports, ο οποίος εισπράττει 18 εκατ. δολάρια το χρόνο, ωστόσο η εμφάνιση του Μπρέιντι στη συγκεκριμένη αγορά θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα.

«Αν ο Μπρέιντ καταλήξει ότι θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί του και οι προσφορές θα ξεκινήσουν από τα 20 εκατ. δολάρια και θα φτάσσουν μίνιμουμ στα 25 εκατ. δολάρια», δήλωσε πηγή που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μπρέιντι να παίρνει λιγότερα λεφτά από τον Ρόμο γιατί πολύ απλά έχει ένα τεράστιο brand name που θα δώσει άλλη αξία στα τηλεοπτικά δρώμενα του NFL.



Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Μπρέιντι έχει δύο εκπροσώπους καθώς η εταιρία WWE του Τζος Πάιατ χειρίζεται τις συμφωνίες του εκτός γηπέδου και ο Ντον Γι αυτές που αφορούσαν τα συμβόλαια του με τις ομάδες και σύμφωνα με πληροφορίες το τηλεοπτικό δίκτυτο Fox Sports ήδη έχει προσεγγίσει τους εκπροσώπους του καταθέτοντας επίσημη πρόταση και σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν το ESPN, η Amazon (η οποία την επόμενη χρονιά έχει πάρει ένα μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων), αλλά και η Apple που επίσης διεκδικεί το πακέτο των αγώνων για τα βράδια της Κυριακής...

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Μπρέιντι στην τελευταία του σεζόν ως αθλητής είχε έσοδα 76 εκατομμυρίων δολαρίων που τον έφερε στην 9η θέση της σχετικής λίστας του Forbes με το μεγαλύτερο μέρος να προέρχεται από χορηγίες τις οποίες θα συνεχίσει να έχει και ως τηλεπαρουσιαστής.

Αυτό πάντως που δεν έχουν σκεφτεί (μέχρι στιγμής) τα διευθυντικά στελέχη των αμερικανικών τηλεοπτικών σταθμών είναι να προτείνουν στον Μπρέιντι μια εκπομπή με συμπαρουσιάστρια τη σύζυγο του Ζιζέλ Μπούντχεν.

gisele_tom_brady
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης