ΠΑΟΚ: «Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία εναντίον της βίας ας αναλάβει τη δική του ευθύνη»

ΠΑΟΚ: «Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία εναντίον της βίας ας αναλάβει τη δική του ευθύνη»

Ο Κυριάκος Κυριάκος, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook απάντησε στα όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας και εξέφρασε τη θέση της ασπρόμαυρης έχουν ειπωθεί για τον Δικέφαλο σχετικά με τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη

2519086
Συνοδεύοντας τους γονείς του Άλκη στην 7 ανακρίτρια, ο Αλέξης Κούγιας έδειξε στους δημοσιογράφους μία φωτογραφία του Γιώργου Σαββίδη.

O Κυριάκος Κυριάκος έδωσε τη δική του απάντηση για το θέμα και για τα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη θέση του ΠΑΟΚ, γράφοντας χαρακτηριστικά:



«Σε μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμια συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, κανένας σεβασμός στην μνήμη του Άλκη και στο βαρύ πένθος της αξιοπρεπέστατης οικογένειάς του.

Είχα την τιμή να εκφράσω προσωπικά τα συλλυπητήριά μου στον κ. Αριστείδη Καμπανό και να ακούσω την προτροπή του να δουλέψουμε όλοι μαζί για να μονιάσουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και την προτροπή αυτή την εξέλαβα ως τη μεγαλύτερη ευθύνη που μου έχει ανατεθεί ποτέ.

Κλείσιμο
Ο Άλκης (όπως παλιότερα δυστυχώς θα έπρεπε να είχε γίνει και με τα υπόλοιπα θύματα) μετατρέπεται σε μνημείο εναντίον της βίας με πρόσχημα τις ομάδες. Η οικογένειά του είναι ένα μνημείο αξιοπρέπειας, δύναμης και αγάπης.

Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία αυτά ας αναλάβει τη δική του ευθύνη. Δεν θα μας βρει συμμέτοχους σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, γιατί δεν είμαστε υποκριτές και γιατί δεν θρηνούμε για τις κάμερες.

Όλα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους αν είσαι άνθρωπος και όχι "άνθρωπος"».

Τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος, ουσιαστικά, εκφράζουν και τη θέση του επίσημου ΠΑΟΚ.

«Δεν πρόκειται να μπουμε σε μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις που πλήττουν βάναυσα τη μνήμη του Άλκη και το πένθος της οικογένειάς του», ανέφεραν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας.



Ειδήσεις σήμερα:

Βολές και fake news Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας

Νίκος Κάτσικας: Θύμα δολοφονίας ο Έλληνας δημοσιογράφος στην Αίγυπτο – Έχει συλληφθεί ύποπτος

Δολοφονία Άλκη: Ο δράστης έχει τραύμα από το μαχαίρι του φόνου στη παλάμη - Δεν πείθουν οι εξηγήσεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης