Θεσσαλονίκη: Στεφάνια από τους αρχηγούς των ομάδων της πόλης στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης

Θεσσαλονίκη: Στεφάνια από τους αρχηγούς των ομάδων της πόλης στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης

Ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες των ομάδων της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν εκεί, στέλνοντας από κοινού μήνυμα ενότητας - Παρών και ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντρέ Βιεϊρίνια

alkis_thes
Μήνυμα ενότητας θέλησαν να στείλουν ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες των ομάδων της Θεσσαλονίκης, που βρέθηκαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός. Ανάμεσά τους και ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντρέ Βιεϊρίνια.

Σύμφωνα με το thessnews.gr, οι αθλητές συναντήθηκαν στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» και περπάτησαν έως το σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος. Εκεί κατέθεσαν στεφάνι και φανέλα στη μνήμη του.


στεφάνι αθλητές ομάδες της Θεσσαλονίκης για τον Άλκη Καμπανό

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει, εκφράζοντας βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 19χρονου Άλκη.

«Θέλω να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη γιατί Δεν μπορεί κανένας να έχεις στο μυαλό τον πόνο περνάει αυτή η οικογένεια. Εγώ ένα πράγμα θέλω να πω όλοι έχουν δικαιώματα να υποστηρίξουν την ομάδα που θέλουν, αλλά κανένας δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου. Χάθηκε άδικα εδώ, δεν είναι πρώτη φορά, ας είναι η τελευταία αυτό είναι η επιθυμία όλων μας. Είμαστε εδώ γιατί το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός πρέπει να είναι μία γιορτή, όχι κάτι άλλο», δήλωσε ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Βιεϊρίνια δηλώσεις για Άλκη


Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι με αυτό που μάθαμε και είδαμε να δώσουμε τα βαθύτερα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Είναι πολύ άδικο να φεύγει μια ζωή. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα».

Κλείσιμο
Σιαμπάνης δηλώσεις για Άλκη


Στεφάνια στη μνήμη του Άλκη κατέθεσαν οι Αρχηγοί του ΠΑΟΚ και Άρη στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, Βαρδαλή Θωμαή και Γιάσνα Τζόρτζεβιτς, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, ο αρχηγός του Απόλλωνα Πόντου, Γιώργος Αμαραντίδης, ο αρχηγός του Ηρακλή, Μανώλης Παπαστεριανός.

«Ζητώ συγγνώμη από τον Άλκη»

«Κανένα χρώμα καμιά φανέλα και καμιά ομάδα δεν είναι ανώτερα από την αξία της ανθρώπινης ζωής. Ζητώ συγγνώμη από τον Άλκη που δεν κάναμε κάτι σαν κοινωνία για να το αποτρέψουμε αυτό, να το σταματήσουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, υπογραμμίζοντας ότι «το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν μαχαιρώνει».

Η αρχηγός του Άρη υπογράμμισε ότι «είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Δεν πρέπει να υπάρχει βία στον αθλητισμό», ενώ η αρχηγός του ΠΑΟΚ σημείωσε χαρακτηριστικά: «δεν έχω λόγια να περιγράψω τα όσα νιώθουμε αυτή τη στιγμή. Να δείξουμε τον δρόμο ότι το ποδόσφαιρο ενώνει».

δηλώσεις αρχηγού ΠΑΟΚ στο γυναικείο ποδόσφαιρο


Γιάσνα Τζόρτζεβιτς δηλώσεις για Άλκη


Ο αρχηγός του Ηρακλή, Μανώλης Παπαστεριανός, δήλωσε ότι «είτε φοράς πράσινη, είτε κιτρινόμαυη, είτε ασπρόμαυρη, είτε μπλε φανέλα, δεν παίζει κανένα ρόλο. Όλοι είμαστε το ένα, ο αθλητισμός πρέπει να μας ενώνει».

Τέλος, ο αρχηγός του Απόλλωνα Πόντου, Γιώργος Αμαραντίδης, επισήμανε ότι «πρέπει άμεσα να παρθούν αποφάσεις. Δεν μπορεί να χάνονται έτσι παιδιά. Ένα συγγνώμη και συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη».

alkis_thes1
alkis_thes2


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί ο Μητσοτάκης έδιωξε τον τον Σπήλιο Λιβανό

Η Meta απειλεί να αποσύρει Facebook και Instagram από την Ευρώπη


Οικογενειακή τραγωδία στην Πιερία, δυο ανεμβολίαστοι αδερφοί πέθαναν με διαφορά μιας εβδομάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης