Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού: Τι θεωρείτε ότι έγινε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού: Τι θεωρείτε ότι έγινε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

«Χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά για να αλλάξει η εικόνα», ήταν η απάντηση των «ερυθρόλευκων» παικτών στον Πορτογάλο προπονητή

martins
Το 0-0 στη Λεωφόρο ανέδειξε μία πολύ κακή αγωνιστικά εικόνα για τον Ολυμπιακό στο δημιουργικό και το επιθετικό σκέλος. Επόμενο ήταν ο Μαρτίνς να μην το αφήσει έτσι το θέμα.

Την επόμενη του ντέρμπι στον Ρέντη υπήρξε αυτοκριτική αλλά και κουβέντα προπονητή - παικτών για το ματς. Ο Πέδρο Μαρτίνς ρώτησε τους ποδοσφαιριστές του τι το θεωρούν ότι γίνεται στην ομάδα, το τι συμβαίνει και το τι βλέπουν ως λάθος. Και γενικά το τι θεωρούν ότι έγινε ή δεν έγινε στο ντέρμπι. Οι παίκτες από την πλευρά τους ανέφεραν πως πρέπει να δουλέψουν όλοι σκληρά για να το αλλάξουν αυτό και το να αφήσουν πίσω τους. Άπαντες έκαναν την αυτοκριτική τους και ότι αυτήν δεν ήταν εικόνα Ολυμπιακού για τέτοιο ματς. Προφανώς και στην εξίσωση μπήκε και το πρόβλημα του covid-19 που ταλαιπώρησε την ομάδα τις προηγούμενες ημέρες.

Να τονιστεί πως ο Μανωλάς είχε κάνει νωρίτερα ποστάρισμα για το ντέρμπι που τόνιζε: «Ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κρατάμε τα καλά στοιχεία και πάμε μπροστά. Όλοι μαζί ενωμένοι για να δουλέψουμε παραπάνω. Ολυμπιακός». Ουσιαστικά ο έμπειρος μπακ μετέφερε και το κλίμα των Πειραιωτών. Κατά τα λοιπά υπάρχει ο τραυματίας Μπουχαλάκης ενώ ο νεοαποκτηθείς Φαντινγκά ξεκίνησε προπονήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Αλέκος Φασιανός: «Αντίο» στον Έλληνα «Άγιο» της ζωγραφικής τέχνης

Blue Monday: Η πιο καταθλιπτική ημέρα του χρόνου, πώς καθιερώθηκε και γιατί προκαλείται μελαγχολία

Ο Πολάκης σε νέες περιπέτειες: Πώς ένα περιστατικό σε ταβέρνα προκάλεσε πολιτική σύγκρουση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης