Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα 1-0: Με... ΜακΤόμινεϊ στους «32» του FA Cup - Δείτε το γκολ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα 1-0: Με... ΜακΤόμινεϊ στους «32» του FA Cup - Δείτε το γκολ

Ο Κριστιάνο έμεινε εκτός, όχι όμως και η Γιουνάιτεντ που άντεξε στην πίεση της Άστον Βίλα και με τον ΜατΤόμινεϊ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «32» του FA Cup

man_u1
Η ανακοίνωση της αποστολής προκάλεσε έκπληξη. Καμία είδηση από την Αγγλία, άλλωστε, δεν είχε εγείρει προσφάτως ερωτηματικά για την αγωνιστική κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως προς απορία πολλών ο Πορτογάλος έμεινε εκτός. Μαζί του και βασικά γρανάζια της ομάδας (Μαγκουάιρ - Σάντσο) που εν τέλει, ωστόσο, δεν χρειάστηκαν προκειμένου να καμφθεί η αντίσταση της Άστον Βίλα.

Ακόμα και χωρίς το μεγάλο της όπλο στην επιθετική γραμμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έλυσε τον γρίφο των Villagers και χάρη στο γκολ που σημείωσε από νωρίς ο φορμαρισμένος, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, «κλείδωσε» το εισιτήριο (1-0) για τον τέταρτο γύρο του FA Cup.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch2bzdnuzfzd-se)


Κλείσιμο
Η αναμέτρηση πάντως ξεκίνησε με υποσχέσεις για γκολ και θέαμα. Μόλις στο 8΄ο - αναγεννημένος κάτω από τις οδηγίες του Ράνγκνικ - Φρεντ έβγαλε υπέροχη σέντρα και ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ νίκησε άπαντες στον αέρα για να ανοίξει λογαριασμό στη φετινή διοργάνωση. Το γκολ φάνηκε να απελευθερώνει τους Κόκκινους Διάβολους από έξτρα βάρη, όμως καθώς τα λεπτά περνούσαν η Άστον Βίλα... ανέβαινε. Πρώτα ήρθε η προειδοποιητική βολή με την «οβίδα» του ΜακΓκίν που εξουδετέρωσε ο Ντε Χέα (19΄), ενώ λίγο αργότερα ο Ουότκινς απάντησε για τα καλά στην ευκαιρία του Καβάνι (27΄), στέλνοντας τη μπάλα στην οριζόντια δοκό (29΄).

Η ισοφάριση τελικά ήρθε στην «αυγή» του δευτέρου μέρους (51΄), αλλά η χαρά των φιλοξενούμενων αποδείχθηκε προσωρινή. Κι αυτό διότι ο Ινγκς μπορεί να έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα, αλλά η ορθότητα της φάσης αμφισβητήθηκε από VAR και Όλιβερ, με τον τελευταίο να κρίνει ως ξεκάθαρη την επιρροή του εκτεθειμένου Ουότκινς στη φάση και να ακυρώνει το γκολ.

Οι Villagers δεν κατέθεσαν τα όπλα, συνέχιζαν να προσπαθούν βρουν διαδρόμους, ανέβασαν εντυπωσιακά το ποσοστό κατοχής τους (61%), όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Κόκκινους Διάβολους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στους «32», εκεί όπου τους περιμένει η Μίντλεσμπρο της δεύτερης κατηγορίας και να κάνουν το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση ενός τίτλου που αγνοούν από το μακρινό 2004!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Βαράν, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Μπρούνο Φερνάντες (86' Ελάνγκα), Ράσφορντ (86΄Λίγνκαρντ), Γκρίνγουντ, Καβάνι (72΄Φαν Ντε Μπέεκ)

Άστον Βίλα (Στίβεν Τζέραρντ): Μαρτίνεζ, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, Ντάγκλας Λουίζ, Ράμσεϊ (87΄Μπιντάσε), ΜακΓκιν, Μπουέντια (79΄Ελ Γκάζι), Ινγκς, Ουότκινς


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 4.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών μετά τις απουσίες στο προσωπικό λόγω κορωνοϊού

Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης», οι οδηγίες για τα έντονα καιρικά φαινόμενα


«Άριστα» στην ομάδα του Μαξίμου, «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταπιεί τον Τσίπρα»: Ο Γιάννης Λούλης ξαναχτυπά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης