Ο 4χρονος γιος του Ντρέιμοντ Γκριν θύμισε στον Κάρι να βάλει μάσκα (Βίντεο)

Ο 4χρονος γιος του Ντρέιμοντ Γκριν θύμισε στον Κάρι να βάλει μάσκα (Βίντεο)

O γιος του Ντρέιμοντ Γκριν, ο 4χρονος Ντρέιμοντ τζούνιορ είδε τον μπαμπά του να κάνει triple double κόντρα στους Κινγκς ενώ έδωσε στον Στεφ Κάρι να φορέσει τη μάσκα του στον πάγκο

curry-maska
Ο Στεφ Κάρι αποθεώθηκε από τους οπαδούς των Ουόριορς στη νίκη επί των Κινγκς με 113-98. Ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τους «Πολεμιστές» έπειτα από το ρεκόρ του Κάρι στο Madison Square Garden, εκεί όπου ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία προσπέρασε τον Ρέι Άλεν στο νούμερο 1 της λίστας με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ.

Πάντως κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Κινγκς ο 4χρονος γιος του Ντρέιμοντ Γκριν κατευθύνθηκε στον πάγκο των Ουόριορς και έδωσε στον Κάρι να φορέσει τη μάσκα του, την ώρα που ο πατέρας του έκανε triple - double με 16 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ!

Εξάλλου, ο κορονοϊός έχει... γονατίσει το ΝΒΑ που ανακοίνωσε το βράδυ της περασμένης Κυριακής την αναβολή πέντε αγώνων. Ήταν το πρώτο φετινό triple - double του Γκριν, ο οποίος έφτασε συνολικά τα 31 με τους Ουόριορς, περισσότερα από κάθε άλλον στην ιστορία του οργανισμού.

Κλείσιμο


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης