«Όχι» της Premier League στο κοινό αίτημα Λέστερ, Τότεναμ για αναβολή του αγώνα τους λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

«Όχι» της Premier League στο κοινό αίτημα Λέστερ, Τότεναμ για αναβολή του αγώνα τους λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Η Premier League αρνήθηκε το κοινό αίτημα που έκαναν Λέστερ και Τότεναμ για την ανοβολή της μεταξύ τους αναμέτρησης, λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στις δύο ομάδες

tottenham
Ο μετάλλαξη «Όμικρον» του κορονοϊού «θερίζει» στη Premier League, καθώς αρκετά κλαμπ έχουν «χτυπηθεί». Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται η Τότεναμ, η Λέστερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νόριτς. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τη Πέμπτη (16/12, 21:30) το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς, όμως αμφότερες οι ομάδες έχουν πάρα πολλά κρούσματα.



Οι δυο ομάδες ζήτησαν να αναβληθεί η αναμέτρηση τους, όμως η Premier League, έκανε σαφές πως μετά την αναβαλή των αγώνων της Τότεναμ με Μπέρνλι - Μπράιτον και της Μπρέντφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε μπορεί να δεχτεί άλλες μετατροπές στο πρόγραμμα.

Τόσο ο Αντόνιο Κόντε όσο και ο Μπρένταν Ρότζερς αποκάλυψαν την άρνηση της λίγκας και συνεπώς οι δυο ομάδες θα παραταχθούν με όσους παίκτες είναι διαθέσιμοι. Όσον αφορά τις «αλεπούδες» θα αγωνιστούν χωρίς εννέα ποδοσφαιριστές και μάλιστα χωρίς κανέναν κεντρικό αμυντικό.


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης