Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Εβερτον 3-0: Με γκολάρες στο -3 από την κορυφή

Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Εβερτον 3-0: Με γκολάρες στο -3 από την κορυφή

H Σίτι είχε κέφια, πέτυχε γκολάρες και νίκησε 3-0 στο... χαλαρό την Έβερτον στο Έτιχαντ - Στο -3 από την κορυφή οι «Πολίτες»

mancity_evertonn
Η Μάντσεστερ δεν επηρεάστηκε από την απουσία του Κέβιν Ντε Μπρόινε, επικράτησε εύκολα 3-0 της Εβερτον μέσα στο Ετιχαντ, βρέθηκε στο -3 από την κορυφή της Premier League και πλέον στρέφει το βλέμμα στο ματς με την Παρί, όπου και θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου. Η Σίτι μπήκε καλύτερα, είχε ρυθμό, ωστόσο στο πρώτο ημίωρο τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της Έβερτον.

Η μοναδική της καλή φάση σε αυτό το διάστημα ήρθε στο 28', αλλά ο Μπερνάρντο Σίλβα δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Πίκφορντ. Ωστόσο, πριν τη λήξη του ματς ήρθε το γκολ! Ο Κανσέλο έκανε την ασίστ της σεζόν (6η φετινή) και ο Στέρλινγκ με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ηταν το 98ο τέρμα στην 300η του εμφάνιση στην Premier League, με τις φανέλες των Λίβερπουλ και Σίτι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfvky6vusr3t-sf)


Κλείσιμο
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά, πήραν μέτρα, όμως τα κενά στην άμυνα έφεραν και το δεύτερο γκολ. Ο Ρόδρι βρήκε χώρο εξαπέλυσε... κεραυνό και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πίκφορντ.

Η Σίτι είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 78΄ ο Στέρλινγκ είχε την ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του, όμως το τελείωμά του ήταν απογοητευτικό. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν απαντήσεις, αντίθετα η Σίτι όταν ανέβαζε ρυθμό απειλούσε. Ετσι, βρήκε και τρίτο γκολ, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να εκμεταλλεύεται τις κόντρες στην περιοχή της Έβερτον και να διαμορφώνει το 3-0 στο 86ο λεπτό. Πλέον, η ομάδα του Μπενίτεθ βρίσκεται στην 11η θέση με τη νίκη να... αγνοείται από τις 25 Σεπτεμβρίου!

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ (76' Ακε), Κανσέλο, Ρόδρι, Γκoντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Πάλμερ (87' ΜακΑτί), Στέρλιγνκ, Φόντεν (58' Μαχρέζ)

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Γκόντφρεϊ, Κιν, Ντιν, Τάουνσεντ, Άλαν (90' Ονιάνγκο), Ντελφ (63' Ρόντον), Γκόρντον, Γκρέι (17' Ιβόμπι), Ριτσάρλισον


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες για διάρρηξη πέντε διαμερισμάτων στην Καλαμαριά

Απέσυρε το βιβλίο της από την κυκλοφορία η Αναλένα Μπέρμποκ μετά τις κατηγορίες περί λογοκλοπής

Νέα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας και... επεισόδια «αναστατώνουν» την Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης