WTA Finals, Σάκκαρη-Μπαντόσα 0-2 (6-7, 4-6): Έχασε την ευκαιρία, αλλά μπορεί να προκριθεί

WTA Finals, Σάκκαρη-Μπαντόσα 0-2 (6-7, 4-6): Έχασε την ευκαιρία, αλλά μπορεί να προκριθεί

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα στο δεύτερος αγώνα της στο WTA Finals π από την Ισπανίδα Πάολα Μπαντόσα και μαζί την ευκαιρία να προηγηθεί στα ημιτελικά του τουρνουά - Όλα πλέον θα κριθούν στον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την Αρίνα Σαμπαλένκα

SAkkari
Την πρώτη της ήττα στο WTA Finals της Γουαδαλαχάρα γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που είναι στο Νο6 κόσμου ηττήθηκε με 7-6 (4), 6-4 από την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα (Νο10) και θα κυνηγήσει την πρόκριση στα ημιτελικά την Δευτέρα απέναντι στην Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Πάουλα Μπαντόσα είναι στους "4" όπως και η Ανέτ Κονταβέιτ από τον άλλο όμιλο και περιμένει να μάθει εάν θα είναι 1η ή 2η.

Σε λίγες ώρες θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Σαμπαλένκα με την Σβιόντεκ (03:30) ενώ την Δευτέρα θα παίξει εκτός από την Σάκκαρη με την Σαμπαλένκα και η Μπαντόσα με την Σβιόντεκ.


Κλείσιμο
Προδόθηκε από τα λάθη
Στο 1ο σετ η Πάουλα Μπαντόσα κρατάει το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-1 και θα φτάσει σε μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ. Η Μαρία Σάκκαρη θα το σβήσει αλλά με διπλό λάθος θα δώσει άλλο ένα μπρέικ πόιντ στην Ισπανίδα.


Το σβήνει και αυτό όμως για να ισοφαρίσει σε 2-2. Με love service game η Ισπανίδα πάει στο 3-2 και θα έχει τριπλό μπρέικ πόιντ στο επόμενο γκέιμ! Χωρίς απώλεια πόντου η Μπαντόσα θα φτάσει σε μπρέικ και στο 4-2.

Η Ισπανίδα θα υπερασπιστεί με το σερβίς της το μπρέικ για το 5-2. Η Μαρία Σάκκαρη θα φτάσει σε μπρέικ πόιντ στο 9ο γκέιμ και με μπρέικ θα μειώσει σε 5-4 και εν συνεχεία θα ισοφαρίσει σε 5-5.



Με love service game παίρνει προβάδισμα με 6-5 η Μπαντόσα και η Σάκκαρη θα στείλει το σετ στο τάι μπρέικ (6-6). Η Μπαντόσα θα προηγηθεί με 3-0 και μειώνει με μίνι μπρέικ σε 4-1 η Σάκκαρη.

Χάνει την πλάγια γραμμή η Ελληνίδα και πάει στο 5-1 η Ισπανίδα και θα φτάσει στο 6-3. Θα σταθεί τυχερή και θα κλείσει το σετ στο 7-6 (4) σε 1.09'. Η Μαρία Σάκκαρη είχε 11 winners και 26 αβίαστα λάθη και η Μπαντόσα είχε 9-11.


Χαμένη ευκαιρία
Στο 2ο σετ και πάλι η Πάουλα Μπαντόσα θα φτάσει πρώτη σε μπρέικ πόιντ (3ο γκέιμ) αλλά θα το σβήσει η Μαρία Σάκκαρη. Θα έχει και νέο η Ισπανίδα και με φιλέ της Ελληνίδας θα πετύχει μπρέικ (2-1).



Η Μαρία Σάκκαρη έχει 2 μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ και θα τα σβήσει η Πάουλα Μπαντόσα για να υπερασπιστεί το δικό της μπρέικ για το 3-1. Η Μπαντόσα θα εκμεταλλευτεί τον εκνευρισμό της Σάκκαρη και θα φτάσει σε τριπλό μπρέικ πόιντ.

Η Ελληνίδα θα τα σβήσει και τα 3 (!), θα σβήσει και άλλα 3 για να μειώσει σε 3-2. Κρατάει το σερβίς της για το 4-3 και θα έχει μπρέικ πόιντ στο 8ο.



Μπρέικ και 4-4 για την Μαρία Σάκκαρη η οποία επιστρέφει στο σετ. Η Μπαντόσα θα επιστρέψει με διπλό μπρέικ πόιντ και με μπρέικ θα πάει στο 5-4.

Η Μπαντόσα θα φτάσει σε ματς πόιντ αλλά θα αστοχήσει (άουτ). Θα σβήσει όμως μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη και θα έχει 2ο ματς πόιντ.

Με το φόρχαντ της θα σβήσει και το 2ο ματς πόιντ η Σάκκαρη αλλά η Ισπανίδα θα έχει και 3ο και θα κλείσει το παιχνίδι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης