Ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης τίμησε τον Νίκο Γκάλη

Ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης τίμησε τον Νίκο Γκάλη

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκε στη Λεμεσό μαζί με τη σύζυγό του

galis_kypros
Το βραβείο Επιτεύγματος Ζωής - Lifetime Achievement Award  απένειμε στον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο των «Τράπεζα Κύπρου - Man of the Year Awards 2021», που πραγματοποιήθηκαν στη Λεμεσό.





Η ιστορία δεν γράφεται από τους πολιτικούς, αλλά κυρίως από εκείνους οι οποίοι μέσα από τα επιτεύγματά τους γράφουν ιστορία, τόνισε κατά την διάρκεια της τελετής ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αναφέροντας ότι: «Θα ήθελα θερμά να συγχαρώ για την επιβράβευση αυτών που μας κάνουν περήφανους στο εξωτερικό, που μας κάνουν περήφανους στο εσωτερικό.

Θέλω θερμά να συγχαρώ και όλους όσοι έχουν για όλα αυτά τα χρόνια, τα 20, βραβευθεί επαξίως ως αποτέλεσμα της προσφοράς τους, είτε της επιστημονικής είτε της αθλητικής είτε γενικότερα της παρουσίας τους, που έκαναν τη χώρα μας περήφανη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfl57z20d6hd-se)
Κλείσιμο


Παρακολούθησα προηγουμένως το βίντεο. Κάποιοι είχαν την καλοσύνη να μου γράψουν και μερικά λόγια, ξεχνώντας ότι η ιστορία δεν γράφεται από τους πολιτικούς αλλά κυρίως από εκείνους οι οποίοι μέσα από τα επιτεύγματά τους γράφουν ιστορία.

Και ένας τέτοιος θρύλος, ένας άνθρωπος που έγραψε ιστορία είναι και ο Νίκος Γκάλης, τον οποίον απόψε επαξίως, ορθώς έχουν επιλέξει οι κριτές να βραβεύσουν.

Να παρακαλέσω τον κ. Γκάλη να προσέλθει για να του απονεμηθεί το ελάχιστο, που είναι και η αναγνώριση της διοργανώτριας εταιρείας αλλά και της Κυπριακής Πολιτείας, της σημαντικής προσφορά του, όταν η Ελλάδα, μικρή στην Ευρώπη στο μπάσκετ, μεγαλουργούσε ως αποτέλεσμα της δικής σας παρουσίας».

Ειδήσεις σήμερα

Κονδύλι 90 εκατ. ευρώ για την χρηματοδότηση του επιδόματος θέρμανσης

Ραγδαία μεταβολή του καιρού από το βράδυ με βοριάδες έως και οκτώ μποφόρ

Διπλοθεσίτες οι 90 από τους 360 βουλευτές των Τόρις στη Βρετανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης