Νέος χωρισμός Γουάντα Νάρα με Ικάρντι; Η «πέτρα του σκανδάλου» έστελνε ερωτικά βίντεο σε παίκτες της Αργεντινής

Νέος χωρισμός Γουάντα Νάρα με Ικάρντι; Η «πέτρα του σκανδάλου» έστελνε ερωτικά βίντεο σε παίκτες της Αργεντινής

Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι φημολογείται ότι χώρισαν και πάλι - Η σύζυγος του παλαίμαχου επιθετικού Ντιέγκο Λατόρε αποκάλυψε πως τέσσερις ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αργεντινής έχουν λάβει ροζ βίντεο με την «πέτρα του σκανδάλου», Τσίνα Σουάρες

eugenia-suarez-arthro
Η... σαπουνόπερα της σχέσης του Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα συνεχίζεται, παρότι έχει ήδη κουράσει... Η νεότερη εξέλιξη θέλει το ζεύγος να χωρίζει, αυτή τη φορά οριστικά! Συγκεκριμένα, η Γιανίνα Λατόρε, στενή φίλη της Νάρα, ανέφερε πως το γυαλί έσπασε ανάμεσα στους δύο. «Μίλησα μαζί της το πρωί, έχουν χωρίσει», τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Copia-di-Progetto-senza-titolo-18


Μάλιστα, ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να έχει επανασυνδεθεί με την Τσίνα Σουάρες, τη γυναίκα που εξ αρχής λεγόταν πως ήταν η πέτρα του σκανδάλου.

Η τελευταία πέρα από μηνύματα και ροζ φωτογραφίες, φαίνεται πως είχε συναντηθεί με τον άσο της Παρί στη γαλλική πρωτεύουσα. Μάλιστα, μία ακόμη γυναίκα, η Γκουαντελίνα Ροντρίγκες, υποστηρίζει πως έλαβε... πικάντικα μηνύματα από τον Ικάρντι τις τελευταίες ημέρες, ακόμη και μετά την προσωρινή επανασύνδεσή του με τη Γουάντα Νάρα.







Κλείσιμο






Η σύζυγος και μάνατζερ του Ικάρντι βρίσκεται στο Μιλάνο για τις ανάγκες φωτογράφησης και φέρεται να επιβεβαιώνει τον οριστικό χωρισμό. «Είμαι εδώ για να δουλέψω με τα κορίτσια μου. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο πια», φέρεται να είπε.


Τα ροζ βίντεο σε παίκτες της εθνικής Αργεντινής

Όπως αναφέρει η Μarca, η Γουάντα Νάρα έχει στην κατοχή της ροζ βίντεο που έστειλε η Τσίνα Σουάρες στον Μάουρο Ικάρντι και σε άλλους τέσσερις παίκτες της ομάδας της Αργεντινής, που αγωνίζονται σε κλαμπ της Ευρώπης.

Η Γιαμίνα Λατόρε, γυναίκα του παλαίμαχου Αργεντινού επιθετικού Ντιέγκο Λατόρε, διαβεβαιώνει ότι τέσσερις γυναίκες ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, έστειλαν στη σύζυγο και μάνατζερ του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν ένα βίντεο με την «πέτρα του σκανδάλου» των τελευταίων ημερών, να αυτοϊκανοποιείται.













Ειδήσεις σήμερα:

Η Τζόυς Ευείδη για τις δηλώσεις του Ξιαρχό: «Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής, το ζω και πάνω στη σκηνή»

Κορωνοϊός: Μέτρα από το Σάββατο και ενίσχυση του ΕΣΥ - Βαρύ «φορτίο» με 12.000 κρούσματα και 700 εισαγωγές σε 48 ώρες


Με βουλευτές και εργαζόμενους συνομίλησε στο εντευκτήριο της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης