Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προς παραμονή - παρά τη φημολογία - ο Σόλσκιερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προς παραμονή - παρά τη φημολογία - ο Σόλσκιερ

Παρά τα δημοσιεύματα για Ζιντάν και Κόντε, δεν υπάρχει κίνηση από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ για την απομάκρυνση του Νορβηγού από τον πάγκο της ομάδας

solskier_15042019
Παραμονή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνουν τα σημερινά δεδομένα, παρά τη βαριά κυριακάτικη εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το Sky Sports, η αίσθηση που υπάρχει στο εσωτερικό του συλλόγου, είναι πως αν και το αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό, η άμεση εστίαση αφορά στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας, η οποία συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της Premier League (και ακολοθούν δυο ντέρμπι, με Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι).

Παρά, λοιπόν, τα κακά αποτελέσματα και τις εικασίες μέσων ενημέρωσης, δεν υπάρχει καμία ένδειξη από το εσωτερικό του συλλόγου ότι η δουλειά του Σόλσκιερ απειλείται αυτή τη στιγμή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ισπανικό μέσο El Chiringuito, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ήρθε σε επαφή με τον Ζινεντίν Ζιντάν ύστερα από εισήγηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γάλλο τεχνικό από την κοινή θητεία τους στη Ρεάλ και έχει προτρέψει τους διοικούντες να μιλήσουν μαζί του. Ο «Ζιζού», όμως, απάντησε αρνητικά, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo Deportivo», έχει στο μυαλό του να δουλέψει στο μέλλον στην Παρί Σεν Ζερμέν ή στην εθνική Γαλλίας. Άλλες πηγές, θέλουν τη Γιουνάιτεντ να έχει «χτυπήσει» και την πόρτα του Αντόνιο Κόντε.

Ειδήσεις σήμερα:

Φώφη Γεννηματά: Θλίψη χωρίς τέλος για το θάνατο της

Βγάζουν τις μάσκες για να φιλήσουν την εικόνα του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Φώφη Γεννηματά: Παρηγορούσε τους συνεργάτες της από το νοσοκομείο - «Χάσαμε την καπετάνισσά μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης