Ο τελικός του Red Bull Dance Your Style 2021 στη Θεσσαλονίκη

Ο τελικός του Red Bull Dance Your Style 2021 στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη φιλοξένησε τον ελληνικό τελικό του Red Bull Dance Your Style όπου το κοινό απόλαυσε 16 dancers να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, (χορεύοντας από waacking,μέχρι popping & hip-hop) και ανέδειξε το μεγάλο νικητή - Τώρα όλα είναι έτοιμα για τον παγκόσμιο τελικό στη Νότια Αφρική

Red_Bull_Dance_Your_Style_Final_1
Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, έγινε ο πιο διαδραστικός ελληνικός τελικός του Red Bull Dance Your Style στην Αποθήκη 8, στο λιμάνι Θεσσαλονίκης με οικοδεσπότες τον 12ο Πίθηκο και τον B-Boy Saspens και το κοινό να αποφασίζει on the spot τον νικητή σε κάθε battle.

Η 16αδα των χορευτών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη διαγωνίσθηκε στα 1vs1 dance battles και στο battle του Τελικού, βρέθηκαν οι Μαρία Μόλαρη και Πέτρος Νικολίδης. Με τη Μαρία τελικά να βγαίνει νικήτρια. Τώρα είναι έτοιμη να μας εκπροσωπήσει στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Dance Your Style στις 4 Δεκεμβρίου, στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Red_Bull_Dance_Your_Style_Final_2_


Κλείσιμο
Όλα τα χορευτικά είδη, από τo waacking μέχρι το hip-hop και το popping, είχαν την τιμητική τους στον φετινό διαγωνισμό. Στον οποίο πήραν μέρος 8 χορευτές από την Αθήνα – Κ, Nadia, PoppinFifty, Karma. Petros, Beat Belan, PoppinButterfly & Rekoz και 8 από τη Θεσσαλονίκη–Eri-G. Dahouse Mark, PapaTom, Antoine, Alex Effuse. Filippidou, Molari & Liberty.




Το αποκορύφωμα της βραδιάς, ήταν ο τελικός γύρος. Όπου δύο δυνατοί εκπρόσωποι του waacking και του krump αντίστοιχα, αναμετρήθηκαν για την πρωτιά. Βρέθηκαν δύο φορές ισόπαλοι αλλά το κοινό εν τέλει έβγαλε τη νικήτρια. “Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία καθώς το είδος που χορεύω δεν είναι τόσο διαδεδομένο, οπότε και χαίρομαι πολύ όταν βγαίνει προς τα έξω”, σχολίασε μετά τη νίκη της η Μαρία.

Εκτός από τις μοναδικές χορευτικές κινήσεις των dancers, ξεχώρισαν με τα απίθανα sideacts τους, o 12ος Πίθηκος με το support των Blackout Crew αλλά και obeatboxer Βασίλης Παπούλιας.

Λίγα λόγια για το Red Bull Dance Your Style
Χορευτές από κάθε street dance style καλούνται να αναμετρηθούν 1vs1 σε όλα τα είδη χορού αλλά και μουσικής.Το κοινό που παρακολουθεί τα battles είναι αυτό που κρίνει –σηκώνοντας αντίστοιχη κάρτα- αμέσως μετά το κάθε battle και αποφασίζει ποιος/α χορευτής/τρια ήταν αντάξιος της νίκης ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση μέχρι τον τελικό.

Red_Bull_Dance_Your_Style_Final_3



Ειδήσεις σήμερα:


Μητσοτάκης: Ενώπιον της ΕΕ η Τουρκία για το μεταναστευτικό μετά τις ευθείες απειλές της Άγκυρας

Κίνημα Αλλαγής: Η μάχη των «6», το γόητρο με τις υπογραφές, τα σενάρια για αποχωρήσεις και η «προοδευτική διακυβέρνηση»

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζει η ώρα των ενόρκων για την Έφη Κακαράντζουλα μετά την αγόρευση «καταπέλτη» του εισαγγελέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης