Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Κύπρος-Μάλτα 2-2: «Αυτοκτονία» στο 90+8' και παραμένει ουραγός - Δείτε τα γκολ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Κύπρος-Μάλτα 2-2: «Αυτοκτονία» στο 90+8' και παραμένει ουραγός - Δείτε τα γκολ

Η Κύπρος κρατούσε στα χέρια της τη δεύτερη νίκη στον όμιλο, αλλά με γκολ του Ντεγκαμπριέλε στο 90+8' η Μάλτα της «έκλεψε» βαθμό και την άφησε σταθερά στην τελευταία θέση

maltaaa
Η επιστροφή στα γκολ δεν σήμανε και νίκη για την Κύπρο. Επτά μήνες μετά τους τέσσερις βαθμούς (νίκη με Σλοβενία, ισοπαλία με Σλοβακία), η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου απέτυχε να πάρει το τρίποντο για πέμπτο διαδοχικό ματς στον 8ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ, καθώς «αυτοκτόνησε» εντός έδρας κόντρα στη Μάλτα δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 90+8' (2-2)!

Στο γήπεδο της ΑΕΚ Λάρνακας, ο Φώτης Παπουλής χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά για να βρει δίχτυα, με υπέροχο πλασέ που νίκησε τον Μπονέλο για το πρώτο κυπριακό γκολ μετά από επτά μήνες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cews4jiv1qyh-sf)


Η απάντηση από τους Μαλτέζους ήρθε στο αντίστοιχο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Μουσκάτ να παίρνει την ασίστ από τον Πισάνι για την ισοφάριση σε 1-1. Ο κάπτεν, Πιέρος Σωτηρίου ήταν αυτός που φάνηκε να δίνει τη λύση στο 80', με πάρε-βάλε από τον Πίττα, όμως, η δεύτερη νίκη των γηπεδούχων δεν ήρθε ποτέ.

Κι αυτό διότι στην τελευταία φάση των Μαλτέζων στο ματς, μετά το πέρας των επτά λεπτών καθυστερήσεων, η κυπριακή άμυνα πιάστηκε στον ύπνο και ο Ντεγκαμπριέλε με προβολή από την εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διατηρώντας την ισοβαθμία μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά με την Κύπρο να έχει (τη) χειρότερη διαφορά τερμάτων.

Η βαθμολογία:

1. Κροατία 16 (11-1)
2. Ρωσία 16 (11-4)
3. Σλοβενία 10 (8-7)
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης