Ο Ολυμπιακός και το «Make a Wish» εκπλήρωσαν την ευχή δύο παιδιών

Ο Ολυμπιακός και το «Make a Wish» εκπλήρωσαν την ευχή δύο παιδιών

Ο Ολυμπιακός και το «Make a Wish» πραγματοποίησαν το όνειρο του μικρού Θανάση και του αδελφού, με τα δύο παιδιά να προπονούνται με τους «ερυθρόλευκους» στο αθλητικό κέντρου του Ρέντη

olympiacoswish
Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με το «Make a Wish» έδειξε για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς στην σημερινή προπόνηση πραγματοποίησαν το όνειρο δύο μικρών φίλων της ομάδας!

Συγκεκριμένα, ο μικρός Θανάσης μαζί με τον αδελφό του βρέθηκαν σήμερα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, κάνοντας προπόνηση με την πρώτη ομάδα και υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς!

Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, με τους μικρούς φίλους του συλλόγου να ανταλλάζουν πάσες και να φωτογραφίζονται με τον Πορτογάλο τεχνικό και τους παίκτες.

«Πόσο όμορφη ημέρα! Ο Θανάσης και ο αδελφός του προπονήθηκαν μαζί μας. Ο Ολυμπιακός και το @MakeAWishGreece εκπλήρωσαν την ευχή του για να περάσει μία ημέρα μαζί με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Θανάση σε περιμένουμε και στο Καραϊσκάκη», ανέφεραν στην ανάρτησή τους οι Πειραιώτες.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν κάλεσε τον Πούτιν για τα γενέθλιά του

Αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας: Κίνηση ματ που ξαναφέρνει την ισορροπία στο Αιγαίο

Βασίλης Λεβέντης: Για 12η ημέρα παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης