NBA: Μόνο εμβολιασμένοι παίκτες των Λέικερς και των Κλίπερς θα αγωνίζονται στα παιχνίδια στο Λος Άντζελες

NBA: Μόνο εμβολιασμένοι παίκτες των Λέικερς και των Κλίπερς θα αγωνίζονται στα παιχνίδια στο Λος Άντζελες

Mετά το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη, και στο Λος Άντζελες θα απαγορεύεται να παίξουν οι ανεμβολίαστοι παίκτες στα εντός έδρας ματς

lakerss
Φαίνεται πως εξαπλώνεται και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ, αυτό που ισχύει σε Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο. Σε αυτές τις δύο πόλεις δεν επιτρέπεται στους ανεμβολίαστους παίκτες να λάβουν μέρος στα εντός έδρας ματς των ομάδων της περιοχής δηλαδή στους Νικς και τους Ουόριορς, κάτι που έκανε και τον Άντριου Ουίγκινς να αλλάξει γνώμη και να εμβολιαστεί.

Στον ίδιο... δρόμο θα μπει και το Λος Άντζελες, αφού πλέον μόνο οι εμβολιασμένοι παίκτες θα μπορούν να μπουν σε κλειστούς χώρους όπως γήπεδα μπάσκετ, club, μπαρ και εστιατόρια. Άρα πλέον επηρεάζονται τόσο οι Κλίπερς, όσο και οι Λέικερς. Βέβαια αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες δεν έχουν κάποιον ανεμβολίαστο παίκτη, όμως κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρξει προσθήκη ελεύθερου ή κάποιο trade.

Να τονισθεί πως για τις ομάδες που είναι φιλοξενούμενες στο Λος Άντζελες και θα κοντράρονται με Λέικερς και Κλίπερς, επιτρέπονται κανονικά να αγωνιστούν οι ανεμβολίαστοι παίκτες, ένα... παραθυράκι που δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει γιατί υπάρχουν αντιδράσεις.

Tέλος στο Τορόντο οι ανεμβολίαστοι παίκτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς σε περίπτωση που σπάσουν την καραντίνα θα κινδυνέψουν μέχρι και με εξάμηνη φυλάκιση.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν κάλεσε τον Πούτιν για τα γενέθλιά του

Αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας: Κίνηση ματ που ξαναφέρνει την ισορροπία στο Αιγαίο

Βασίλης Λεβέντης: Για 12η ημέρα παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης