Ολυμπιακός: Επέστρεψε τα ξημερώματα με το «διπλό» στις αποσκευές μετά την… άλωση της Πόλης – Δείτε βίντεο

Ολυμπιακός: Επέστρεψε τα ξημερώματα με το «διπλό» στις αποσκευές μετά την… άλωση της Πόλης – Δείτε βίντεο

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για τη νίκη με 3-0 επί τις Φενέρ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών – Προτεινόμενος παίκτης της εβδομάδας ο Μασούρας - Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ελλάδα, Θρύλος και θρησκεία μέσα στην Τουρκία»

fener_osfp_niki_xr
«Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία και μέσα στην Τουρκία». Αυτή η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 3-0 κόντρα στη Φενέρ μέσα στην Κωνσταντινούπολη δείχνει την πίστη που έχει για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας ο διοικητικός της ηγέτης και  πως την ονειρεύεται.

Με μαέστρο τον Πέδρο Μαρτίνς και πρώτα βιολιά τους Μασούρα, Τικίνιο και Αγκιμπού Καμαρά, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το «Σουκρού Σαράτσογλου» και με το δύο στα δύο παραμένει μόνος πρώτος στον 4ο όμιλο με 6 βαθμούς και αγκαλιάζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cenfzdcjww81-sf)


Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε γιατί χρησιμοποίησε δεξιό μπακ τον Μπα και αποθέωσε τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι αυτή η ομάδα θα αγαπηθεί ακόμα πιο πολύ. «Πιστεύαμε στη νίκη, δεν ξέραμε το εύρος της και πώς θα έρθει. Τα νούμερα δείχνουν πως ήταν εύκολη νίκη, αλλά δεν ήταν. Αν οι ευκαιρίες της Φενέρ είχαν αξιοποιηθεί, θα ήταν διαφορετικό ματς. Όπως διαφορετικό θα ήταν αν δεν βάζαμε νωρίς γκολ. Εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί και ήταν δίκαιη και όμορφη νίκη», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και αφού αναφέρθηκε στο... στρατηγικό του σχέδιο που έφερε τη νίκη θέλησε να ρίξει τους τόνους σημειώνοντας «Είδαμε ότι η Άντβερπ έχασε στο τελευταίο λεπτό και ο όμιλος είναι ανοιχτός».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cenghcrspehl-sf)
Κλείσιμο


Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης στην Τουρκία δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχοντας δύο γκολ και μία ασίστ, ανέβασε και άλλο τις μετοχές του και έκανε μέχρι και την UEFA να τον προτείνει για παίκτη της εβδομάδας στο Europa League. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι είναι οι Κουίνσι Πρόμες της Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία νίκησε 3-2 τη Νάπολι, Γκαλένο της Μπράγκα από το 3-1 επί της Μίντιλαντ, αλλά και ο Τοκό Εκαμπί της Λιόν, η οποία νίκησε 3-1 την Μπρόντμπι.

Η χαρά του Μασούρα ήταν τέτοια που μετά το τέλος της αναμέτρησης όταν ρωτήθηκε πώς τα καταφέρνει να είναι τόσο... ζεστός, απάντησε χαριτολογώντας: «Μου αρέσουν τα σιροπιαστά και χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο είχαμε αρκετά. Νομίζω ότι είναι το μυστικό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cengzaixqfvd-sf)


Γλυκιά γεύση απο την μία και πίκρα απο την άλλη. Οι οπαδοί της Φενέρ εμφανώς απογοητευμένοι μετά το 3ο γκολ άρχισαν να αποχωρούν από τις εξέδρες του «Σουκρού Σαράτσογλου». Ωστόσο αυτοί που έμειναν είχαν την ευκαιρία να βγάλουν μια selfie με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

5388488


Αντίθετα συναισθήματα με αυτά των Τούρκων επικρατούσαν στα αποδυτήρια των Πειραιωτών. Το κλίμα ήταν άκρως πανηγυρικό με τον Μαρινάκη να απονέμει τα εύσημα σε παίκτες και προπονητή. Ο ισχυρός άνδρας των Πρωταθλητών Ελλάδας συνεχάρη τους παίκτες αλλά και τον Μαρτίνς για την εμφάνισή τους στην Τουρκία, θέλοντας να τους τονώσει και άλλο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Έχει μεγάλη σημασία αυτή η νίκη μας μες στην Πόλη. Στην Πόλη μας. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και αφιερωμένο στους Έλληνες. Ελλάδα, Θρύλος και Θρησκεία μες στην Τουρκία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας. Αυτήν την επιτυχία θα τον θυμόμαστε για χρόνια. Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν όμως από απόψε το βράδυ. Έχουμε το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θέλουμε νίκη. Στα δύσκολα ονειρευόμαστε. Να το βλέπουν αυτό όποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Είναι μία τεράστια νίκη και την αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες. Μία μεγάλη νίκη μες στην Πόλη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cenggw7ien6p-sf)


Η ερυθρόλευκη αποστολή επέστεψε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής με το «διπλό» στις αποσκευές και τώρα θα προετοιμαστεί για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cenmgy9k4hg9-se)



Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο εξάχρονος Φώτης που τραυματίστηκε στα καρτ - Ζήτησε να φάει παστίτσιο

O εφιάλτης των Χριστουγέννων: Γιορτές χωρίς γαλοπούλα και μπύρα κινδυνεύουν να κάνουν οι Βρετανοί

Εμπλοκή με αμερικάνικο κρουαζιερόπλοιο στην Τήνο: Γιατί δεν αφήνουν 250 επιβάτες να αποβιβαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης