Euroleague: Ενός λεπτού σιγή για τον Ίβκοβιτς στην πρεμιέρα
Πριν από το τζάμπολ των αγώνων της πρεμιέρας της φετινής Ευρωλίγκας, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντούσαν Ίβκοβιτς
Τη μνήμη του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα τιμήσει η Ευρωλίγκα.
Για τον λόγο αυτό, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του Ντούντα, πριν από το τζάμπολ όλων των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.