Champions League: Ο Κουρτουά ήθελε τη φανέλα του Αθανασιάδη μετά τον θρίαμβο της Σέριφ
Ο Γιώργος Αθανασιάδης αποκάλυψε πως ο Τιμπό Κουρτουά του ζήτησε τη φανέλα του μετά το επικό 2-1 της Σέριφ Τιρασπόλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», το βράδυ της Τρίτης
Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να γίνει μαγική η βραδιά για την ομάδα του από τη Μολδαβία και «μαυρίσει» τη νύχτα για τους Μαδριλένους της Ρεάλ.
Όπως αποκάλυψε σε Instagram live που έκανε μαζί με τον Κολοβό για λογαριασμό του γραφείου μάνατζερ που τους εκπροσωπεί, ο συνάδελφός του όχι απλά δέχθηκε να του δώσει την εμφάνισή του, αλλά του ζήτησε τη δική του!
Προφανώς για να... θυμάται την εμφάνιση του πορτιέρε της Σέριφ που σταματούσε ό,τι πήγαινε προς την εστία του, εκτός από το πέναλτι του Μπενζεμά.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.