Γιάννης Ματζουράνης: Το τελευταίο «αντίο» στον «Εθνικάρα»

Γιάννης Ματζουράνης: Το τελευταίο «αντίο» στον «Εθνικάρα»

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός και το ελληνικό ποδόσφαιρο είπαν το τελευταίο «αντίο» σ' έναν φίλαθλο «διαμάντι», στον Γιάννη Ματζουράνη

mantzouranis_kideia_xr
Μία θρυλική μορφή των γηπέδων, ο Γιάννης Ματζουράνης, ή αλλιώς «Εθνικάρας» απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά τον περασμένο Ιούλιο καθώς μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού λόγω κορωνοϊού και η κατάστασή του επιβαρύνθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9) στο νεκροταφείο Σχιστού, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, εκεί όπου του είπαν το τελευταίο «αντίο» η οικογένειά του, φίλοι, οπαδοί του Εθνικού και απλοί φίλαθλοι.

Ο Ματζουράνης ήταν ένα πραγματικό υπόδειγμα οπαδού που λάτρευε τον Εθνικό Πειραιά, αλλά και την εθνική ομάδα. Το «Πάμε Εθνικάραααααα» ήταν ένα σύνθημα που έχει στιγματίσει γενιές και ο 87χρονος κυρ-Γιάννης από την Κυνουρία, λατρεύτηκε από τους οπαδούς όλων των ομάδων. Εγινε μέχρι και τραγούδι από τον Νίκο Καρβέλα κάποτε.

Από ηλικία 10 ετών παρακολουθούσε τον Εθνικό και δέθηκε με την ομάδα. Την ακολουθούσε παντού όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και στα δύσκολα χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 2014, όταν άρχισαν τα πρώτα προβλήματα υγείας, έλεγε ότι είχε χάσει μόλις 12 ματς!
ethnikaras_kideia__2_
ethnikaras_kideia__3_
ethnikaras_kideia__5_
ethnikaras_kideia__4_
ethnikaras_kideia__1_

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη δηλώνει η Ιωάννα από την στήριξη του κόσμου - «Πρόσεχέ με», έλεγε στον δικηγόρο της

Μοντέλο με κοκαΐνη: Από το ριάλιτι της αγάπης στο κελί του Κορυδαλλού, ένας... έρωτας δρόμος

Καιρός: Μεγάλες θερμοκρασιακές διαφορές στη χώρα, κάτω από δέκα βαθμούς στα βορειοδυτικά το πρωί - 37άρια το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης