Ο Μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της Κυριακής, είχε εισαχθεί στην εντατική του Ευαγγελισμού στα τέλη Ιουλίου, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και η υγεία επιδεινωνόταν σταδιακά.
Ο Μαντζουράνης ακολουθούσε τον Εθνικό σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας από τα 10 του χρόνια, ενώ έγινε γνωστός από την ιαχή του, «πάμε Εθνικάραααααα», με την οποία υποδεχόταν την αγαπημένη του ομάδα, όταν εμφανιζόταν στονν αγωνιστικό χώρο.
Τον «Εθνικάρα» αποχαιρέτησε ο γιός του, Γιώργος στα social media, με την ακόλουθη ανάρτηση
Οι ομάδες αποχαιρετούν τον Γιάννης Μαντζουράνη
Κλείσιμο
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ ΑΕΚ αποχαιρέτησαν τον “Εθνικάρα” με αναρτήσεις τους στα social media.
Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών γηπέδων, ένας αληθινός φίλαθλος, ο Γιάννης Ματζουράνης γνωστός σε όλους ως "Εθνικάρας". Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του... pic.twitter.com/5atYUDJL3F
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.