Ρονάλντο: Το ντεμπούτο του «βάζει φωτιά» στα στοιχηματικά γραφεία - Πόσο δίνει αν σκοράρει πρώτος

Ρονάλντο: Το ντεμπούτο του «βάζει φωτιά» στα στοιχηματικά γραφεία - Πόσο δίνει αν σκοράρει πρώτος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το 2009 επιστρέφει στο Όλντ Τράφορντ στο επίσημο ντεμπούτο του το Σάββατο (11/9) κόντρα στη Νιούκαστλ - Προοπτικές υψηλού κέρδους υπόσχονται οι στοιχηματικές εταιρείες για τους ποδοσφαιρόφιλους

cristiano-ronaldo3_2
Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -που αποτέλεσε το δεύτερο μεγαλύτερο «μπαμ» του καλοκαιριού μετά τον Λιονέλ Μέσι- ολοκληρώθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών και έτσι το ντεμπούτο του στην φετινή Premier League θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, καθώς μεσολάβησε η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα Προκριματικά του Μουντιάλ.

Σε αυτό το διάστημα, ο CR7 κατέρριψε το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει παίκτης με τη φανέλα εθνικής ομάδας και τώρα είναι έτοιμος να συνεχίσει να «ματώνει»  τα δίχτυα και  στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Άλλωστε, έχει αφήσει πίσω του μια ακόμη κορυφή που θέλει να κατακτήσει, καθώς φεύγοντας το 2009 από το Νησί αριθμούσε 84 γκολ σε 196 εμφανίσεις  ως «κόκκινος διάβολος». Ένα στατιστικό που στα 36 του χρόνια θέλει να σπάσει, αποδεικνύοντας πως εξακολουθεί να είναι εκ των κορυφαίων.









Χαμός για ένα εισιτήριο από τους φίλους της Γιουνάιτεντ

Όπως είναι φυσικό άπαντες στην Αγγλία αδημονούν για το ντεμπούτο του στράικερ, γεγονός που αντικατροπτίζεται και στην τρελή ζήτηση που έχουν τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου με τη Νιουκάστλ.

Συγκεκριμένα, μία ιστοσελίδα μεταπώλησης εισιτηρίων κυκλοφόρησε 198 εισιτήρια, με τις τιμές να κυμαίνονται από 265 μέχρι 700 λίρες, με την επίσημη Γιουνάιτεντ να καλεί τους φιλάθλους να αποφύγουν να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» από αυτού του είδους τα σάιτ, ώστε να γλιτώσουν τα χρήματά τους και να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα εισόδου στο «Θέατρο των Ονείρων».

«Θέλουμε να αποτρέπουμε τον κόσμο να αγοράζει εισιτήρια από μην εξουσιοδοτημένες πηγές. Αυτά τα εισιτήρια είναι συχνά άκυρα, με αποτέλεσμα να αφαιρούν μεγάλα χρηματικά ποσά από τον κόσμο και να τους αφήνουν απογοητευμένους και εκτός γηπέδου», ανέφερε εκπρόσωπος της Γιουνάιτεντ στην εφημερίδα Times.

Κλείσιμο

ronaldofriend
Έκδηλος ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ




«Στοιχηματικό ντελίριο»

Φωτιά... παίρνουν βέβαια και οι στοιχηματικές εταιρείες με τις προτάσεις τους να παρουσιάζονται ιδιαίτερα προσοδοφόρες για τους επίδοξους παίκτες.

Αναλυτικότερα, η WILLIAM HILL δίνει στους φίλους του ποδοσφαίρου τις ακόλουθες  επιλογές. Στην περίπτωση που ο Ρονάλντο σκοράρει πρώτος στο ματς η απόδοση είναι 50/1 με μέγιστο ποντάρισμα τη 1 λίρα.  

Με λίγα λόγια, αν ένας παίκτης ποντάρει μόλις 1 λίρα σε αυτή την επιλογή, θα βάλει στην τσέπη του 50 λίρες! Ταυτόχρονα μάλιστα αν Πορτογάλος άσος βρει δίχτυα πρώτος τότε θα μπορέσει να λάβει και 30 λίρες σε free bets.
DM-WILLIAM-HILL-RONALDO-1


Στην δεύτερη εξίσου ελκυστική περίπτωση που ο Κριστιάνο σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στη αναμέτρηση, με μέγιστο ποντάρισμα τη 1 λίρα, η απόδοση είναι 30/1, ενώ επιπλέον δίνονται και 30 λίρες σε free bets.
DM-WILLIAM-HILL-RONALDO-D



Το άγχος του ντεμπούτου και ο Σόλσκιερ


Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Ρονάλντο αναμένεται να ξεκινήσει από τον πάγκο και ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι, θα εισέλθει αγωνιστικό χώρο. Κάτι παρόμοιο  δηλαδή με αυτό που είχε συμβεί και στο ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ειδικότερα ερωτηθείς για το πότε θα δούμε τον Πορτογάλο άσο να φοράει ξανά τη φανέλα των κόκκιων διαβόλων ο Νορβηγός τεχνικός απάντησε:

«Είναι καλός, φυσικά και έχουμε παρακολουθήσει την καριέρα του από τότε που έφυγε από εδώ, όλοι είναι χαρούμενοι που τον έχουμε πίσω, δείχνει χαρούμενος που επέστρεψε.
Έχει πολύ καλή διάθεση, δουλεύει καλά και ανυπομονούμε για το ματς του Σαββάτου. Είχε μία καλή προετοιμασία με την Γιουβέντους, έπαιξε με την εθνική ομάδα της χώρας του και είχε μία καλή εβδομάδα μαζί μας».






Από την πλευρά του πάντως ο 36χρονος επιθετικός ανέφερε πως παρά την πολύχρονη εμπειρία του, είναι λογικό να εμφανιστεί νευρικός και αγχωμένος το Σάββατο στο «Ολντ Τράφορντ».

«Είναι λογικό να είμαι νευρικός και αγχωμένος το Σάββατο παρά τα όσα έχω κάνει και την εμπειρία που έχω πλέον...»





Ειδήσεις σήμερα:


Βίντεο: Μανιασμένα κύματα χτυπούν πλοίο στις Φιλιππίνες εν μέσω κυκλώνα

«Μαϊμού» εμβολιασμοί: Μικροβιολογικά κέντρα χορηγούν πλαστά θετικά τεστ, νοσηλευτές «ρίχνουν» τη δόση στο πάτωμα

Καιρός: Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο - Πού θα βρέχει σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης