Super League: Αρχίζει το μοναδικό πρωτάθλημα που δεν έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα!

Super League: Αρχίζει το μοναδικό πρωτάθλημα που δεν έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα!

Η Super League ξεκινά και πέντε ομάδες μπαίνουν δυνατά στην κούρσα του τίτλου. Ο Ολυμπιακός εκκινεί ως το φαβορί, αλλά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης και Παναθηναϊκός έχουν ρόστερ γεμάτα… υποσχέσεις!

thema_kentriki
Sponsored Content

Επιτέλους σέντρα… Έπειτα από δυο αναβολές, η Super League αρχίζει και υπόσχεται συγκινήσεις, αλλά και μάχες για τον πολυπόθητο τίτλο. Ο Ολυμπιακός φρόντισε την τελευταία διετία να μην αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης, φτάνοντας εύκολα, πολύ εύκολα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα έρθει φέτος το 47ο; ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός μπαίνουν στη μάχη πιο βελτιωμένοι, με πλουσιότερο από πέρσι ρόστερ και… απειλούν. Ποιος θα πάρει τον φετινό τίτλο;



Φαβορί με ερωτηματικά στην άμυνα…

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στην περσινή σεζόν, έφτασε στο +26 από τον 2ο ΠΑΟΚ και φυσικά στο 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη, όπου έφτασε μέχρι και τους «16» του Europa League, ωστόσο δεν μπόρεσε να σηκώσει στο δεύτερο διαδοχικό νταμπλ! Πώς αρχίζει η νέα σεζόν; Με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, αλλά με παρουσία στους ομίλους του Europa League. Μακριά από τ’ αστέρια φέτος και η πίεση για μια δυνατή χρονιά αυξάνεται.

bwin - Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο με αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί! |21+

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε από τη μέση και μπροστά με τον ερχομό των Κούντε, Ονιεκούρου, Λόπες, Τικίνιο, αντικατέστησε τον Σα με την απόκτηση του εκπληκτικού στο Euro, Βατσλίκ, ωστόσο η άμυνά του παραμένει ερωτηματικό. Θα καταφέρουν τα ακραία μπακ να μην αποτελέσουν τη «μαύρη τρύπα» της ομάδας; Ποιο θα είναι το μέλλον του Σεμέδο στην ομάδα; Η παραμονή του εξαιρετικού Καμαρά αποτελεί ένα ακόμα «όπλο» στη φαρέτρα του κόουτς, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για τέταρτη σεζόν! Ο Ολυμπιακός παραμένει το μεγάλο και στόχος του να διατηρήσει ανοιχτή την ψαλίδα με τον ανταγωνισμό.

Με Λουτσέσκου, αλλά…

Κλείσιμο
Η κατάκτηση του Κυπέλλου έσωσε κάπως την περσινή σεζόν, καθώς στο Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό. Μια χρονιά μπερδεμένη, αφού άρχισε με τον Αμπέλ Φερέιρα και ολοκληρώθηκε με τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο «Δικέφαλος» δεν ήθελε… μπερδέματα όπως τα περσινά, για το λόγο αυτό έδωσε στα ηνία στον πιο επιτυχημένο τεχνικό του τα τελευταία χρόνια, τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο Live Στοίχημα! |21+

Ο ΠΑΟΚ στο… 90’ των μεταγραφών έκλεισε Μιτρίτσα (εξτρέμ), Σίντκλεϊ (αμυντικός), Ακπομ (φορ), με τον τελευταίο να έχει το βάρος να καλύψει το κενό του Ολιβέιρα, ο οποίος θα λείψει γι΄ αρκετούς μήνες. Καλή η προσθήκη του Κούρτιτς, όμως οι «παλιοσειρές» Κρέσπο, Βαρέλα, Βιερινία, Μπίσεσβαρ πρέπει να κάνουν μια μεγάλη σεζόν για να πετύχει ξανά η συνταγή του Λουτσέσκου.

bwin.gr | Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο!


Το καλύτερο ρόστερ, αλλά με… αγκάθι το -6!

Ο Άρης μπαίνει στο πρωτάθλημα με το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών και με ψυχολογία για μεγάλα πράγματα. Αν φύγει ο «βραχνάς» του -6 στη βαθμολογία, τότε τα χαμόγελα θα περισσεύουν. Αν όχι, θα έχει ένα ακόμα εμπόδιο στον δρόμο για την υπέρβαση. Ο Άκης Μάντζιος έμεινε στον πάγκο, όμως δεν μπόρεσε να βάλει τον Άρη στους ομίλους του Conference League.

Το παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με πρωτότυπες αγορές και νέα ειδικά στοιχήματα! |21+

H διοίκηση έκανε μεγάλες μεταγραφές και οι «κίτρινοι» μπαίνουν στον μαραθώνιο με μια εντυπωσιακή μεσαία γραμμή, έναν εξαιρετικό φορ που κόστισε 3.5 εκατ. ευρώ, αλλά και με μια δυσκολία στο γκολ. Οι προσθήκες του στόπερ Φαμπιάνο, του μέσου Εντιαγέ, των εξτρέμ Ιτούρμπε, Χαΐροβιτς και του φορ Καμαρά, συνθέτουν ένα δυνατό ρόστερ ικανό για καλύτερα πράγματα σε σχέση με πέρσι. Ηταν άσχημη η πορεία της σεζόν 2020-21; Κάθε άλλο, η καλύτερη στη νεότερη ιστορία, όμως ο κόσμος του διψά για τίτλους κι επιτυχίες.

Αποκλεισμός σοκ και κινήσεις για υπέρβαση!

Η ΑΕΚ δεν έπεισε, απέτυχε να φανεί ανταγωνιστική και το τρένο του τίτλου χάθηκε νωρίς, πολύ νωρίς. Η Ενωση κατέληξε στην 4η θέση, στο -30 από την κορυφή. Κοινό χαρακτηριστικό με τις δυο προηγούμενες σεζόν; Η αλλαγή δυο τεχνικών! Φέτος έδωσε τα ηνία στον 51χρονο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με την ομάδα ωστόσο να δέχεται ισχυρό σοκ με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

bwin - Με το token* ενισχυμένης απόδοσης φτιάχνεις το δικό σου priceboost! |21+ *Iσχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Η Βελέζ του Μόσταρ την προσγείωσε ανώμαλα, με την ΑΕΚ να αποκτά 12 παίκτες σε μια προσπάθεια να επιστρέψει δυναμικά. Ο τίτλος είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ και παίκτες όπως οι: Τσούμπερ (εξτρέμ), Γέβτιτς (χαφ) κάνουν τη διαφορά και αφήνουν υποσχέσεις για κάτι δυνατό. Ενισχυμένη σε όλες τις θέσης, όμως καλείται να «δέσει» άμεσα, μιας και η εικόνα των φιλικών δεν ήταν η ιδανική. Αλλωστε, κάθε απώλεια στον φετινό μαραθώνιο… κοστίζει. Μπορεί τον τίτλο; Το ρόστερ σκορπίζει χαμόγελα, αλλά δεν πρέπει σε κανένα σημείο της κούρσας, πολύ περισσότερο στην εκκίνησή της, να χάσει την προσήλωσή της.

Χτύπησε στο… τέλος κι ελπίζει σε βελτίωση!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του έξοδο, βγήκε 5ος, στο -37 από την κορυφή κι έμεινε τέσσερα χρόνια χωρίς παρουσία σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και επτά έτη χωρίς τίτλο. Άλλαξε τρεις διαφορετικούς προπονητές πέρσι, με την ομάδα να έχει εκρήξεις, αλλά σε καμία περίπτωση διάρκεια, γεγονός που της στοίχησε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Build A Bet στο Ελληνικό Πρωτάθλημα: Συνδυασμός ακόμα περισσότερων αγορών από τον ίδιο αγώνα! |21+

Φέτος, ο Παναθηναϊκός έδωσε τα ηνία στον 59χρονο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κι ελπίζει σε μια μεγάλη επιστροφή. Οι προσθήκες στο φινάλε του μεταγραφικού παζαριού των Λούντκβιστ (χαφ), Βιτάλ (επιτελικός), Παλάσιος (εξτρέμ) δίνουν στην ομάδα το κάτι παραπάνω επιθετικά, αν και στα εννέα φιλικά οι «πράσινοι» κέρδισαν μόλις σε ένα, τη Λαμία (3-2). Πάντως, οι «πράσινοι» δείχνουν σημάδια βελτίωσης, ελπίζοντας στην υπέρβαση!



21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης