Μέσι: Ντεμπούτο με την Παρί στις 29 Αυγούστου κόντρα στη Ρεμς

Μέσι: Ντεμπούτο με την Παρί στις 29 Αυγούστου κόντρα στη Ρεμς

Στις 29 Αυγούστου κόντρα στη Ρεμς είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Λιονέλ Μέσι

leo28
Ώρα για... δράση για τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν! Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας είναι ο Αργεντινός αστέρας, όπως σημειώνει και η L' Equipe.

Σύμφωνα, με το έγκυρο γαλλικό Μέσο, ο Μέσι πρόκειται να μετρήσει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την Παρί στην επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Ρεμς την προσεχή Κυριακή (29/8, 21:45), στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία στην 4η αγωνιστική της Ligue 1.

Εξάλλου, προς αυτήν την κατεύθυνση έτειναν και τα όσα είχε υπογραμμίσει την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. «Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα προπονήσεων (σ.σ. η περασμένη) για τον ''Λέο''. Η επόμενη είναι μακριά, όμως εάν όλα κυλήσουν καλά, θα μπορέσει να βρίσκεται στην αποστολή και να αρχίσει να αποτελεί μέρος της ομάδας σε ανταγωνιστικό επίπεδο», τόνιζε χαρακτηριστικά ο 49χρονος τεχνικός.

Να σημειωθεί ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Μέσι βρέθηκε στη Βαρκελώνη για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για να περάσει λίγο χρόνο με τα παιδιά του. Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας (23/8) θα κάνει κανονικά προπόνηση με τους υπόλοιπους παίκτες των Κυπελλούχων Γαλλίας.


Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα

Αφγανιστάν: Πώς επίλεκτοι στρατιώτες της SAS έσωσαν τους 20 παγιδευμένους συντρόφους τους από τις ορδές των Ταλιμπάν

Σε αναμονή έγκρισης το νέο εμβόλιο με αδρανοποιημένο ιό της Valneva


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης