Μαθήματα γενναιοδωρίας και μεγαλοψυχίας παραδίδουν για μία ακόμη φορά οι Antetokounbros. Όπως ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπομέσω Instagram, τα διάσημα αδέλφια αποφάσισαν να διαθέσουν το 50% από τα έσοδά του e-shop τους, το «Antetokounbros Shop», για τους πυρόπληκτους στη χώρα.
«Είμαστε όλοι αδέλφια» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωταθλητής των Μιλγουόκι Μπακςδείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τους πληγέντες από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, στην Ελλάδα. Πριν από μερικές εβδομάδες, όταν μαίνονταν οι φωτιές στην Βαρυμπόμπη, ο Γιάννης Αντετοκούμπο σε συνεργασία με τη Νovibet, μέσω της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς The GiANT Heart προσέφεραν καταλύματα σε διάφορα ξενοδοχείατης Αττικής με στόχο να καλυφθούν οι επείγουσες ανάγκες διαμονής.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.