Μέσι: Η Παρί ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού

Μέσι: Η Παρί ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 30

parismessi
Είναι πλέον επίσημο.

Ο Λιονέλ Μέσι ανήκει από το βράδυ της Τρίτης (10/8) στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου Αργεντινού.

Ο Pulga υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Παριζιάνους, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 30.



Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (11/8, 12:00 ώρα Ελλάδας) ο Μέσι θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου.

«Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου, στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ό,τι αφορά το σύλλογο ταιριάζει με τις ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες μου. Γνωρίζω πόσο ταλαντούχοι είναι οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω να χτιστεί κάτι ιδιαίτερο για τον σύλλογο και τους οπαδούς. Ανυπομονώ να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο του Παρκ Ντε Πρενς», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Παρί ο Μέσι.
Με το «30» στη φανέλα, πρώτες ντρίμπλες στο «Παρκ Ντε Πρενς»

Το «Παρκ Ντε Πρενς» υποδέχθηκε για πρώτη φορά τον Λιονέλ Μέσι ως παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, ντυμένο στα χρώματα της ομάδας. Κι ο Αργεντινός θρύλος επέλεξε οριστικά το «Νο30», τον αριθμό με τον οποίο έκανε ντεμπούτο ως παίκτης της Μπαρτσελόνα το μακρινό 2004, για να τον συντροφεύσει σε αυτό το ολοκαίνουριο κεφάλαιο της ιστορίας του.


Κλείσιμο

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης