Η ομάδα της Stoiximan στην κορυφή

Η ομάδα της Stoiximan στην κορυφή

Με το βλέμμα ψηλά παρακολουθούμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Τόκιο και χειροκροτούμε τους αθλητές μας που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και γεμίζουν υπερηφάνεια την οικογένεια της Stoiximan και όλη την Ελλάδα.

2b-cen


Όταν ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκινούσε για τους Ολυμπιακούς στο Τόκιο είχε δηλώσει πως οι στόχοι του ήταν πολύ υψηλοί και πως πήγαινε για να κερδίσει. Ευχήθηκε να τα καταφέρει και αυτό έγινε. Ο άλτης από τα Γρεβενά με ένα συγκλονιστικό άλμα στα 8,41μ. στον τελικό του μήκους χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

imago1004747744h


Ο έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε στην πρώτη θέση μετά από μια εκπληκτική προσπάθεια κι ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν τρίτος με 8.11μ. στην πρώτη του προσπάθεια και 8.15μ. στην 5η.

Ο 23χρονος πρωταθλητής γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου του 1998 στα Γρεβενά και η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό έγινε όταν σε ηλικία 15 ετών έκανε παρκούρ στις πλατείες και το δημοτικό στάδιο της πόλης! Πολύ σύντομα, το 2016 εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και από εκεί και πέρα σημειώνει σταθερή άνοδο ενώ ταυτόχρονα είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team.  

Κλείσιμο
imago1004641464h


Στην ίδια ομάδα βρίσκεται και ο Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων, παρόλο που στο δρόμο για το Τόκιο στάθηκε εμπόδιο ένας πολύ δύσκολος τραυματισμός στον ώμο. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο 2019 στην Ελβετία, η αποκατάσταση ήταν δύσκολη και μακροχρόνια αλλά με το πείσμα και την επιμονή που τον διακρίνει κατάφερε να κερδίσει το Χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στους ΟΑ Τόκιο κάνοντας μια θεαματική εμφάνιση.

imago1004770444h


Πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο αθλητή στους Κρίκους, έχοντας υπάρξει 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 5 φορές πρωταθλητής Ευρώπης ενώ έχει στο ενεργητικό του ένα Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο και ένα Χάλκινο, το δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο στη θρυλική καριέρα του.

imago1004752023h__1_


Η χρυσή ομάδα
Η Stoiximan Tokyo Team αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες ομάδες αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Συμπληρώνοντας έναν κύκλο ζωής έξι ετών, έπειτα από τη συμμετοχή της Stoiximan στην πρόσκληση που απηύθυνε το 2015 η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Ρίο», η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα συνεχίζει να είναι έμπρακτα ένθερμος υποστηρικτής αυτής της πρωτοβουλίας, στηρίζοντας και σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Πρωταθλητές Ευρώπης αλλά και ταλαντούχους νεαρούς αθλητές που τα ερχόμενα χρόνια θα λάμψουν στον παγκόσμιο Αθλητισμό.

Η Stoiximan βρίσκεται σταθερά πλάι στους αθλητές και τον αθλητισμό. Στέκεται εδώ και χρόνια, δίπλα στους πρωταθλητές μας για να μπορούμε, όλοι μαζί, να κοιτάμε ψηλότερα. Και να είμαστε περήφανοι για τους Πρωταθλητές μας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης