ΑΕΚ: Τέλος ο Λόπες, με τη Β' ομάδα ο Νταντσένκο μέχρι να αποχωρήσει

ΑΕΚ: Τέλος ο Λόπες, με τη Β' ομάδα ο Νταντσένκο μέχρι να αποχωρήσει

Ο Έλντερ Λόπες ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ στην ΑΕΚ Β' μέχρι να βρεθεί και με αυτόν λύση πηγαίνει ο Όλεγκ Νταντσένκο

lopes
Εξελίξεις φέρνει ο αποκλεισμός - σοκ από τη Βελέζ στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, κάτι που επηρεάζει και παίκτες του ρόστερ. Θυμίζουμε πως πριν τη σημερινή προπόνηση είχε κανονιστεί έκτακτη συνάντηση παικτών με Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ.

Στην κυριακάτικη απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα μεταφέρθηκε στους Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο ότι από εδώ και στο εξής βρίσκονται εκτός πλάνων καθώς πλέον δεν υπολογίζονται.

Συγκεκριμένα ο Λόπες, ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, ειδοποιήθηκε ότι ήδη ξεκινάει η διαδικασία για να βρεθεί ομάδα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όσο για τον Νταντσένκο, ο Ουκρανός μπακ πηγαίνει στην ΑΕΚ Β' μέχρι να βρεθεί λύση και με το δικό του συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ ως το 2024.

Έτσι, μαζί με τον Σιμάο, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για να αποχωρήσει, οι Λόπες και Νταντσένκο είναι συνολικά οι τρεις παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Στην ΑΕΚ Β' θα ενταχθούν κι άλλοι παίκτες από το κιτρινόμαυρο ρόστερ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα που μπαίνει, με τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης να αρχίζει τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ τη Δευτέρα (2/8), ενώ Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσουν και οι προπονήσεις.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αχαΐα: 16 τραυματίες και 20 καμένα σπίτια – Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Καιρός: Με 44άρια κάνει ποδαρικό ο Αύγουστος - Δευτέρα και Τρίτη οι χειρότερες μέρες

Πόλεμος μέχρις εσχάτων για το όνομα των Καλλιστείων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης