Μιλόγεβιτς: «Αύριο κόντρα στην Βέλεζ θα δούμε άλλη ΑΕΚ»

Μιλόγεβιτς: «Αύριο κόντρα στην Βέλεζ θα δούμε άλλη ΑΕΚ»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για την ρεβάνς της ΑΕΚ με την Βελέζ για τον 2ο γύρο του Europa Conference League και την αναγκαιότητα της πρόκρισης, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία των φίλων της Ενωσης στις εξέδρες του ΟΑΚΑ

Milojevic
Πριν από μια εβδομάδα στο Σαράγεβο η ΑΕΚ παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο και γνώρισε μια ταπεινωτική ήττα από την Βελέζ.

Προφανώς και το εις βάρος της 2-1 δεν είναι απαγορευτικό για την Ένωση και ο τεχνικός της ομάδας Βλάνταν Μιλόγεβιτς επισήμανε πως «πιστεύω μάθαμε από τα λάθη και δεν θα τα επαναλάβουμε». Ο Σέρβος προπονητής επανέλαβε πως δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από όσα είδε στο πρώτο ματς κι από τους παίκτες του κι από την διαιτησία και αφού ζήτησε από όλους να ξεχάσουν το πρώτο ματς, επισήμανε πως το βράδυ της Πέμπτης θα δούμε μια διαφορετική ΑΕΚ.

Η Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα ΑΕΚ - Βελέζ Μόσταρ


Τι διαφορετικό θα δούμε από την ΑΕΚ σε σχέση με το πρώτο ματς, σε σχέση την εικόνα και τη νοοτροπία;
«Πριν απαντήσω σε αυτή την ερώτηση σχεδόν δεν ήμουν για τίποτα ευχαριστημένος από το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν περίμενα τέτοια εικόνα. Σίγουρα δεν θέλω δικαιολογίες και δεν με νοιάζουν. Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τίποτα. Στο διάστημα απ’ αυτό το ματς προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και αύριο θα εμφανιστούμε με διαφορετικό πρόσωπο».

Τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να προκριθεί;
«Θέλω να περάσω ένα στοιχείο στην ΑΕΚ. Εχουμε μιλήσει με τα παιδιά. Πειθαρχία πρέπει να έχουμε, ανεξάρτητα του αντιπάλου. Όταν παίζεις στην Ευρώπη είναι διπλά τα ματς. Πέρυσι ήταν μονά. Με τον κανονισμό ότι δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, δεν θα πω ότι είναι δύσκολα, αλλα δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς που παίξαμε. Πρέπει να παλεύουμε κάθε μπάλα, να έχουμε τρεξίματα, πειθαρχία. Αυτά δεν τα είχαμε. Παίζουμε στην έδρα μας και όλα είναι τακτική. Εκτός από την τακτική, υπάρχει και το ατομικό κομμάτι. Πρέπει να κερδηθούν μονομαχίες. Να βάζει πείσμα, πάθος και ο καθένας να παλεύει ξεχωριστά. Ελπίζω να έχουμε αυτά τα στοιχεία στο αυριανό παιχνίδι».

Για τους νέους παίκτες κι αν είναι σε θέση να ξεκινήσουν;
Κλείσιμο
«Δεν είχαμε πολύ χρόνο. Πάλι δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε περιθώρια. Όλα τα παιδιά έχουν προπονηθεί πριν έρθουν στην ΑΕΚ. Κάποια άλλα παιδιά ξέρουν το dnaτης ΑΕΚ. Είναι ευχάριστο ότι όλοι θέλουν να παίξουν. Είμαστε αρκετά καλά. Θα δούμε και μέσα από τις προσωπικές συζητήσεις που θα κάνουμε».

Αν θα τους επηρεάσει… αρνητικά η παρουσία του κόσμου;
«Αν μας επηρεάσει αρνητικά αυτό το γεγονός, καλύτερα να μη συμμετέχουμε σε αυτή τη δουλειά και το άθλημα. Για μένα ήταν πρωτοφανή γεγονός και στο πρώτο παιχνίδι που είχαμε μετά από καιρό κόσμο στις εξέδρες. Ας με κρίνει ο κόσμος και εμένα από το πρώτο ματς. Εύχομαι να έρθουν και ελπίζω ότι αυτή τη χρονιά θα φτάσουμε εκεί που ονειρεύονται οι φίλαθλοι. Καλύτερα να μη λέμε τίποτα βέβαια και να παρουσιάζουμε πράγματα στο γήπεδο. Εχω απαγορεύσει τα μεγάλα λόγια στα αποδυτήρια».

Τι δεν του άρεσε περισσότερο από το πρώτο ματς;
«Και ο συνάδελφός μου έχει το πλάνο του. Εμείς χάσαμε πολλές μονομαχίες. Δεν μας βγήκε σχεδόν τίποτα. Κάθε ήττα δεν είναι καλή και δεν μου αρέσει. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να μάθουμε από τα λάθη μας. Πιστεύω ότι έχουμε μάθει από τα λάθη μας».

Για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα και το ακυρωθέν γκολ του Ανσαριφάρντ;
«Ξέρετε τι μπορεί να φέρει μία ήττα στην ομάδα και τι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τη διαιτησία, αλλα δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Δεν ξέρουμε τι θα μας περιμένει και στο μέλλον. Πήραμε εύκολες κάρτες, κάποια φάουλ που ήταν και δεν… ήταν. Στο ματς όμως δεν ήμασταν καλοί και… τελεία και παύλα».

Ανσαριφάρντ: «Με ή χωρίς εμένα ή τον Αραούχο, σημασία έχει να κερδίσουμε»
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, σκόρερ της στο πρώτο ματς, έδωσε το «στίγμα» όλων στην ομάδα, κατά τη διάρκεια της σημερινής Συνέντευξης Τύπου, όπου και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η νίκη και μόνο αυτή.

Αρχικά ρωτήθηκε για το «καθαρό» γκολ που του ακυρώθηκε στο Σεράγεβο και με το σκορ ακόμη στο 1-1. «Σε ότι αφορά στο πρώτο παιχνίδι το έχουμε ξεχάσει. Τόσο για μας όσο και για τη διαιτησία. Εγιναν λάθη και από μας και από τη διαιτησία. Ημασταν σε μια κακή μέρα και εστιάζουμε στον επαναληπτικό».

Για το αν έχουν αντιληφθεί στα αποδυτήρια την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα αλλά και την περσινή εικόνα των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε πως «πέρσι υπήρχαν πολλά προβλήματα και πολλά λάθη, από όλους. Κι από μας τους ποδοσφαιριστές και από το κλαμπ, ίσως και από το πρόγραμμα. Ολα αυτά προκάλεσαν μια κακή σεζόν και κακή εικόνα. Πμως τώρα αντιμετωπίζουμε μια νέα σεζόν, έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο ματς και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Εχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και εκεί εστιάζουμε. Ο,τι αφορά στην περσινή ή την προπέρσινη σεζόν, δεν έχει σημασία. Το θετικό είναι πως ο κόσμος μας θα είναι εκεί. Σας διαβεβαιώνω πως όλοι είμαστε πανέτοιμοι και θα δείτε μια διαφορετική ΑΕΚ».

Κλείνοντας του ζητήθηκε η γνώμη του για το ενδεχόμενο να παίξει «δίδυμο» στην επίθεση με τον Αραούχο. «Ως παίκτες έχουμε ευθύνη να δουλεύουμε για την ομάδα και να τη βοηθάμε. Κάποιες φορές λειτουργεί και όλοι λένε καλά λόγια, άλλες όχι και υπάρχει το αντίθετο. Ο Σέρχιο είναι φανταστικό παιδί και παίκτης. Είμαστε εδώ και οι δύο για να βοηθήσουμε την ΑΕΚ. Με ή χωρίς εμένα ή τον Αραούχο, δεν έχει σημασία ποιος παίζει ή ποιος συνεργάζεται με ποιον, σημασία έχει να κερδίσουμε. Τίποτε άλλο».


Πηγή:www.gazzetta.gr
https://www.gazzetta.gr/football/europa-conference-league/2029136/aek-oi-milogebits-gia-ti-rebans-me-ti-belez
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης