Μάντζιος: «Στο μυαλό μας η Αστάνα, υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές σε κάποιες θέσεις»

Μάντζιος: «Στο μυαλό μας η Αστάνα, υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές σε κάποιες θέσεις»

Ο Άκης Μάντζιος προτίμησε να βάλει στην άκρη κάθε συζήτηση μεταγραφικού περιεχομένου καθώς επικέντρωσε στην αυριανή (22/7, 16:00 Novasports 2) πρώτη αναμέτρηση με την Αστάνα για το Europa Conference League

5345450
Ο προπονητής του Άρη μίλησε στους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της σημερινής (21/7) και μοναδικής προπόνησης των «κίτρινων» στην Astana Arena.

Στη συνέχει στις καθιερωμένες δηλώσεις που γίνονται την παραμονή των αγώνων αρχικά αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα της Αστάνα λέγοντας ότι… «ήδη έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της σε αντίθεση με μας που θα είναι το πρώτο, ενώ το δεύτερο συν για τον αντίπαλο είναι ότι παίζει σε συνθετικό χλοοτάπητα».

Για τον Άκη Μάντζιο, ο αυριανός (22/7) ευρωπαϊκός αγώνας θα είναι ο παρθενικός του ως προπονητής. «Έχουμε προετοιμαστεί, δεν έχουμε άγχος και περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει αυτό το παιχνίδι. Θέλω να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το πλάνο μας, ενημερώσαμε τα παιδιά για το επίπεδο του αντιπάλου και θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η Αστάνα έχει αγωνιστικό ρυθμό μέσα από τα διαδοχικά παιχνίδια και θα έλεγα ότι έχει ποιότητα επιθετικά και είναι πολύ επικίνδυνη στο ανοιχτό γήπεδο».

Σε ερώτηση για την 11αδα, έδειξε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του καθώς σε συγκεκριμένες θέσεις (όπως στο κέντρο της άμυνας δεν έχει επιλογές): «Ξέρετε ότι δεν έχουμε πολλές επιλογές σε κάποιες θέσεις. Δεν έχουμε εναλλακτικές. Υπάρχει ένα κενό, θα αποφασίσουμε πριν το παιχνίδι», είπε και ρωτήθηκε για το ότι η ομάδα του ήταν ευάλωτη στην άμυνα στα φιλικά παιχνίδια. «Πράγματι δεχόμαστε εύκολα γκολ, αναλύσαμε τους λόγους και περιμένουμε το παιχνίδι».

Ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε θετικό για την ομάδα του το γεγονός ότι ο Άρης θα γίνει δίχως κόσμο ενώ αναφέρθηκε στο δεύτερο παιχνίδι τονίζοντας ότι… «περιμένουμε τον κόσμο μας γιατί ξέρουμε ότι δίνει δυναμική στην ομάδα». Σχετικά με τις μεταγραφές που περιμένει δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, απλά είπε ότι… «το μυαλό μας είναι στην Αστάνα. Έγιναν εισηγήσεις και η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα».

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Υποχρεωτική η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού από τους εργαζομένους σε ιδιωτικό - δημόσιο τομέα

Αυτό είναι το πρώτο από τα 18 μαχητικά Rafale που παρέλαβε η Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αποθέωση του πρωταθλητή από θρύλους του NBA, ειδικούς και κοινό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης