European Super League: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης η αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα Άρης-Αστάνα

European Super League: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης η αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα Άρης-Αστάνα

Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης (στο τελευταίο εξάμηνο) είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα (29/7, 21:30) του Άρη με την Αστάνα στο «Κλ. Βικελίδης». για το Europa Conference League

aris_21_5
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα (19/7) την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Αστάνα στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Conference League. Στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι… «για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19 (το τελευταίο εξάμηνο).

Συμπληρώνει επίσης ότι… «οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα. Οι ανήλικοι που συνοδεύονται έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test, που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Για τους ανήλικους μέχρι 15 ετών το ποσοστό εισιτηρίων που μπορεί να διατεθεί -σύμφωνα με την ΚΥΑ- ανέρχεται στο 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών. Στις 16/07 άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ηλικιών από 15 έως 17 ετών, ωστόσο η απουσία σχετικής διευκρίνησης για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα στην τελευταία ΚΥΑ δεν επιτρέπει την παρουσία τους στον αγώνα». Παράλληλα σημειώνει ότι είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη Ερντογάν στα Kατεχόμενα: «Άνθρακες» τα δώρα και τα χαρμόσυνα νέα για το ψευδοκράτος

Βίντεο του ΕΚΠΑ για την ανάγκη εμβολιασμού: «Εμβολιαζόμαστε όλοι, αφήνουμε τον κορωνοϊό στο χθες»

Κατ' οίκον εμβολιασμοί: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα - Ραντεβού αυθημερόν με όλα τα εμβόλια - «Καμπανάκι» για την παχυσαρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης