Νέο μήνυμα στήριξης της αγγλικής ομοσπονδίας σε Σάκα, Ράσφορντ, Σάντσο
Τα μηνύματα μίσους που δέχθηκαν οι τρεις ποδοσφαιριστές που αστόχησαν στη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Euro 2020, έχει προκαλέσει πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης με την αγγλική ομοσπονδία να πρωτοστατεί
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Γκάρεθ Σάουθεγκεϊτ παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη στην οποία κάλυψε πλήρως τους ποδοσφαιριστές του. Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον με δήλωση του καταδίκασε αυτούς που επιτέθηκαν με ρατσιστικά σχόλια κατά των Μπακάγιου Σάκα, Τζέιντον Σάντσο και Μάρκους Ράσφορντ. Όλοι οι συμπαίκτες τους στάθηκαν στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή.
Όπως κι η αγγλική ομοσπονδία, η οποία αφού χθες εξέδωσε μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση, σήμερα επανήλθε στο θέμα και με ένα απλό αλλά τρομερά δυνατό μήνυμα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στη twitter εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της στους τρεις ποδοσφαιριστές.
«Τα τρία λιοντάρια μας», είναι οι τόσο δυνατές λέξεις που συνοδεύονται με μια εντυπωσιακή εικόνα όπου η σκιά των τριών ποδοσφαιριστών μεταμορφώνεται σε... λιοντάρια.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.