Νέο μήνυμα στήριξης της αγγλικής ομοσπονδίας σε Σάκα, Ράσφορντ, Σάντσο

Νέο μήνυμα στήριξης της αγγλικής ομοσπονδίας σε Σάκα, Ράσφορντ, Σάντσο

Τα μηνύματα μίσους που δέχθηκαν οι τρεις ποδοσφαιριστές που αστόχησαν στη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Euro 2020, έχει προκαλέσει πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης με την αγγλική ομοσπονδία να πρωτοστατεί

England1
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Γκάρεθ Σάουθεγκεϊτ παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη στην οποία κάλυψε πλήρως τους ποδοσφαιριστές του. Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον με δήλωση του καταδίκασε αυτούς που επιτέθηκαν με ρατσιστικά σχόλια κατά των Μπακάγιου Σάκα, Τζέιντον Σάντσο και Μάρκους Ράσφορντ. Όλοι οι συμπαίκτες τους στάθηκαν στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή.

Όπως κι η αγγλική ομοσπονδία, η οποία αφού χθες εξέδωσε μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση, σήμερα επανήλθε στο θέμα και με ένα απλό αλλά τρομερά δυνατό μήνυμα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στη twitter εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της στους τρεις ποδοσφαιριστές.

«Τα τρία λιοντάρια μας», είναι οι τόσο δυνατές λέξεις που συνοδεύονται με μια εντυπωσιακή εικόνα όπου η σκιά των τριών ποδοσφαιριστών μεταμορφώνεται σε... λιοντάρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης