Ρεάλ Μαδρίτης: Κοντά στον Βαράν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κοντά στον Βαράν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σύμφωνα με το ESPN κοντά στον Γάλλο αμυντικό της Ρεάλ, Ραφαέλ Βαράν - Στα 50 εκατομμύρια ευρώ εκτιμάται ότι θα κλείσει το deal

real_varane
Η περιπέτεια της εθνικής Γαλλίας στο Euro σταμάτησε πάνω στην Ελβετία και ο Ραφαέλ Βαράν ετοιμάζεται για τη δική του μετακόμιση σε συλλογικό επίπεδο. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τις πληροφορίες του ESPN.

Το ενδιαφέρον για τον στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι τωρινό, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχουν ενταθεί οι διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με τη Marca το deal θα κλείσει στο ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ (το συμβόλαιό του με τους Μερένγκες εκπνέει το καλοκαίρι του 2022)

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (1/7) η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ αντί 85 εκατομμυρίων ευρώ. O Βαράν γεννήθηκε στη Λιλ και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λανς. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, από όπου τον απέκτησε η Ρεάλ το 2011 αντί 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση του κτηρίου στο Μαϊάμι - Στην πισίνα η «ρίζα» της πολύνεκρης τραγωδίας;

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 34χρονη από τη Ζαχάρω - Είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό

Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης