Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε το «μπαμ» με Σάντσο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε το «μπαμ» με Σάντσο

Την μεταγραφή του καλοκαιριού, πιθανότατα, ολοκλήρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τον Τζέιντον Σάντσο

sancho_165206
Επιτέλους... Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Το σίριαλ των τελευταίων καλοκαιριών πλέον έχει ολοκληρωθεί με τους «κόκκινους διαβόλους» να ανακοινώνουν την συμφωνία με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο!

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως έχει φτάσει σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν όταν συμφωνηθούν οι προσωπικοί όροι και οι ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή μετά το τέλος του Euro», αναφέρει η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου.

Για την μεταγραφή του Σάντσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε το ποσό των 85 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ.

Ο Σάντσο ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Γουότφορντ, μετέβη στην Μάντσεστερ Σίτι και το καλοκαίρι του 2017 πήγε στην Ντόρτμουντ με 7,85 εκατ. ευρώ. Με την Μπορούσια κατέγραψε 137 εμφανίσεις με 50 γκολ και 64 ασίστ, ενώ είναι 20 φορές διεθνής (με 3 γκολ) με την εθνική Αγγλίας.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση του κτηρίου στο Μαϊάμι - Στην πισίνα η «ρίζα» της πολύνεκρης τραγωδίας;

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 34χρονη από τη Ζαχάρω - Είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό

Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης