Ολυμπιακοί Αγώνες: Επίσημα με Τσιτσιπά και Σάκκαρη η ελληνική αποστολή

Ολυμπιακοί Αγώνες: Επίσημα με Τσιτσιπά και Σάκκαρη η ελληνική αποστολή

Δόθηκαν επίσημα από την ITF οι λίστες συμμετοχής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη και χωρίς διπλό η Ελλάδα - Ξεχωρίζουν Φέντερερ, Οσάκα, Μπάρτι, Κύργιος, Μάρεϊ, Μεντβέντεφ

Sakkari-Tsitsipas
Ανακοινώθηκαν επίσημα την 1η Ιουλίου οι λίστες συμμετοχής για το τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί, όπως είναι γνωστό από καιρό, από τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη στο απλό.

Για την Ελλάδα δεν υπάρχει συμμετοχή στο διπλό αλλά θα σχηματιστεί το ζευγάρι του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη στο διπλό μικτό κάτι που θα γίνει, όπως και για όλα τα ζευγάρια στο διπλό μικτό, στις 27 Ιουλίου στο Τόκιο.

Οι κορυφαίες συμμετοχές στους άνδρες
Από τις συμμετοχές ξεχωρίζουν στους άνδρες αυτές των Ρότζερ Φέντερερ (θα αποφασίσει οριστικά μετά από το Wimbledon), Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1), Άντι Μάρεϊ (χρυσός Ολυμπιονίκης του 2012 και του 2016), Ντανίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία), Νικ Κύργιου (Αυστραλία), Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Αργεντινή), Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία), Ματέο Μπερετίνι Ιταλία), Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία), Γκαέλ Μονφίς (Γαλλία), Φελίξ Οζέ Αλιασίμ (Καναδάς).

Οι κορυφαίες συμμετοχές στις γυναίκες
Στις γυναίκες θα δούμε μεταξύ άλλων την Άσλεϊ Μπάρτι (Νο1, Αυστραλία), την Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία), την Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία), την Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία), την Βικτόρια Αζαρένκα (Λευκορωσία), την Μπιάνκα Αντρεέσκου (Καναδάς), την Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία), Ίγκα Σβιάτεκ (Πολωνία), Γέλενα Οσταπένκο (Λετονία), Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (Ισπανία), Μπελίντα Μπένσιτς (Ελβετία), Πέτρα Κβίτοβα (Τσεχία), Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Τσεχία), Ελίνα Σβιτολίνα (Ουκρανία), Κόκο Γκοφ (ΗΠΑ).

Απουσιάζουν Ναδάλ και Γουίλιαμς
Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα απουσιάσουν ο Ράφα Ναδάλ, η Σερένα και η Βίνους Γουίλιαμς, ο Ντομινίκ Τιμ, η Σιμόνα Χάλεπ, ο Σταν Βαβρίνκα , ο Ντελ Πότρο και άλλοι σπουδαίοι παίκτες.

Κλείσιμο
Συμμετέχουν συνολικά αθλητές από 46 χώρες.

Νικητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 ήταν ο Άντι Μάρεϊ και στις γυναίκες η Μόνικα Πούιγ (δεν θα συμμετάσχει).

Το ταμπλό στο απλό σε άνδρες και γυναίκες είναι 64αρι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση του κτηρίου στο Μαϊάμι - Στην πισίνα η «ρίζα» της πολύνεκρης τραγωδίας;

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 34χρονη από τη Ζαχάρω - Είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό

Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης