Ολυμπιακός Β'-Μαρούσι 93-87: Κέρδισε την άνοδο στη Stoiximan Basket League

Ολυμπιακός Β'-Μαρούσι 93-87: Κέρδισε την άνοδο στη Stoiximan Basket League

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αμαρουσίου με 93-87, έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών των playoffs και οι «ερυθρόλευκοι», μετά από δύο χρόνια, επέστρεψαν στη Stoiximan Basket League

osfpmarousii__2_
Η υπομονή δύο ετών, έλαβε τέλος. Και ο Ολυμπιακός είναι ξανά στη Stoiximan Basket League! Η Αναπτυξιακή ομάδα που ανέλαβε το δύσκολο έργο, το ολοκλήρωσε, με την επικράτηση επί του Αμαρουσίου (93-87).

Αποτέλεσμα που σηματοδοτεί τη συμπλήρωση των τριών απαραίτητων νικών (3-0), με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πετύχει δύο νίκες στην κανονική περίοδο.

Το Μαρούσι, μολονότι ήθελε τρεις νίκες για να κάνει την τεράστια ανατροπή, πάλεψε μέχρι το τέλος. Προηγήθηκε με 53-47 και 55-50, αλλά δεν κατάφερε να περιορίσει τον Νικολαίδη (22π.) και τα τρίποντα των παικτών του Ολυμπιακού.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα επί μέρος 15-3 όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 53-47. Ο Νικολαίδης μέτρησε 8 πόντους στην 3η περίοδο (είχε 8 στο πρώτο ημίχρονο).

Κλείσιμο
Το Μαρούσι, παρά την αστοχία στα τρίποντα (8/28) κατάφερε να γυρίσει ξανά στο σκορ, μειώνοντας σε 82-80 από 82-74, χάρη σε αυτό που το... πλήγωσε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, τα τρίποντα.

Το φνάλε είχε μπόλικα τρίποντα. Και από τις δύο ομάδες. Τον... Γόρδιο Δεσμό έλυσε ο Απόλλωνας Τσόχλας, Το δικό του τρίποντο «ξεκόλλησε» τον Ολυμπιακό (85-80) και εκείνο του Σκουλίδα, ουσιαστικά, τελείωσε το ματς, κάνοντας το σκορ 91-84.

Τα δεκάλεπτα: 29-23, 45-44, 66-64, 93-87

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης σε Ιερώνυμο: Να βοηθήσει και η Εκκλησία, για να πείσουμε τους καχύποπτους να εμβολιαστούν

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για 1.000 τυχερούς για τις συναλλαγές Μαΐου - Δείτε αν κερδίσατε

Ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού: Απαραίτητο από αύριο για μετακινήσεις σε 33 χώρες της ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης